čtvrtek 5. července 2018

Hecht 625 silent

This feature is not available right now. Please try again later. Ukázka toho, jak tento štěpkovač pracuje. Ideální pro domácí použití. Díky drcení pomocí ozubeného válce je provoz velmi tichý.


Zubový válec se zároveň postará o automatické natahování větví k drcení. Pokud by se například chybou obsluhy dostalo do drtiče více materiálu, než je. Zaletami urządzenia są cicha. Gartenhäcksler im Test: Hilfe für den. Drtenie prebieha pomocou ozubenej hlavice.


Jednoduché premiestňovanie vďaka koliečkam. Check Out Hecht On eBay. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Shredding done by crushing roller (very silent ), branches pulled automatically. Zobacz inne Rozdrabniarki do gałęzi, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Hecht 6Silent je výkonný drtič s ozubeným válcem. Hmotnost tohoto stroje činí 2kg, přičemž jej můžete snadno dopravit tam, kam potřebujete s. Díky tomuto válci je provoz velmi tichý.


Vďaka drveniu pomocou zubového valca je prevádzka veľmi tichá. HECHT 6Silent od 159. Zubový valec sa zároveň postará o automatické naťahovanie vetiev na drvenie. Drví vetvy do priemeru cm. Műszaki dokumentáció cégünk tulajdonát képezi.


Hecht 625 silent

Choose the perfect machine from over 200listings. Zdravím a přeji hezký den. Dobrý den,životnost drtící frézy výrobce přímo neudává.


Nicméně nože jsou vyrobeny z odolného materiálu. Nože na fréze lze samozřejmě přebrušovat a náhradní frézu zakoupit i jako náhradní díl. V katalogu nemáme podrobnější informace o hecht 6silent. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Hecht 625 silent

Drcení pomocí nožové hlavice. Ochrana proti přetížení. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Statistika hodnocení produktu.


Hodnocení produktu: průměr z hodnocen í. Doporučení od zákazníků. Ak by sa napríklad chybou obsluhy. Elektromos Aprító, szecskázó gép vásárlás olcsón, Szecskázógép AKCIÓ!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.