čtvrtek 12. července 2018

Cerpadlo do sudu

Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. W Toto výkonné čerpadlo do sudu je vhodným pomocníkem pro zavlažování či odčerpávání vody. Velmi snadno se obsluhuje a má teleskopickou trubici se snadnou regulací množství vody, která v ní proudí.


Hodí se k plnění konví nebo připojení trysky, postřikovače, Micro-Dip. CS 2je určeno pro čerpání vody do teploty 35°C, ze sběrných nádob zejména sudů. Háková vývodní trubka slouží pro zavěšení čerpadla na okraj nádoby.


Tato trubka je zakončena uzavíracím ventilem a čepem pro připojení rychlospojky hadice. Ventil slouží k uzavření hadice, aby nedošlo k odčerpání vody z nádoby samospádem. Naše výrobky ztělesňují hodnoty spolehlivosti, kvality a trvanlivosti. Důkazem je i naše neobvykle dlouhá záruka výrobce: nabízíme vám úplnou 40-měsíční záruku, která odpovídá 40-letým zkušenostem s čerpadly.


Cerpadlo do sudu

Jednoduše si svůj výrobek zaregistrujte online. Sud na dešťovou vodu na zahradě používá většina zahrádkářů. Byla by škoda, když už náhodou občas zaprší, pouštět vodu do kan. Tento výrobek není v nabídce e-shopu. V katalogu nemáme podrobnější informace o cerpadlo do sudu.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Online poptávka Porovnat Zrušit porovnání Odebrat z oblíbených Do oblíbených. Technická specifikace.


Pomocí praktického háku, lze čerpadlo do sudu zavěsit tak, aby bylo těsně nad dnem. Kohoutek zabrání samovolnému vytékání samospádem po vypnutí čerpadla. Praktické sudové čerpadlo pro zalévání a postřik zahrad dešťovou vodou ze sudu nebo nádrže.


Plovákový spínač, výkyvná teleskopická trubka s uzavíracím ventilem, integrovaný filtr a přídavný podstavec. Vyprodáno - nelze objednat. Jak vybrat čerpadlo do sudu pro zalévání zahrady Zavlažování ještě nějakou chvíli řešit nemusíme. Ovšem ve chvíli, kdy se oteplí a vysadíme první ovoce a zeleninu, bude zalévání zahrady patřit mezi každodenní činnost všech zahrádkářů.


Cerpadlo do sudu

LUX čerpadlo do sudu platné do : 26. Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout. May ČERPADLO DO SUDU v prodejnách OBI , platnost: 2. Ideální by bylo, vodu dostat nahoru do sudu nějakým čerpadlem,. V OBI jsem videl vrtackove cerpadlo na kliku.


Mar Snadno s ním načerpáte vodu ze studní i sudů s dešťovou vodou. Sú vhodné na čerpanie vody z kopaných , skružových studní , nádrží , bazenov, vodojemov , na zavlažovanie , prečerpávanie nádrží aj ako súčasť vodárne na zásobovanie chát , rodinných domov poľnohospodárskych či priemyselných objektov. Pokud použijete čerpadlo do studny, kde hladina bude třeba metrů pod terénem, nahoře už bude mít čerpadlo velmi malý tlak. Takže: Použití sudového čerpadla ve studni není.


Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok. Aku čerpadlo do sudu na dešťovou vodu W. Elastická koncovka s ventilem pro připojení zahradní hadice. Plastový držák pro snadné zavěšení za hrdlo nádoby. Toto čerpadlo nepoužívat pro ostatní tekutiny, obzvláště motorová paliva, čistící prostředky a další chemické produkty.


Minimální množství pro objednání je 1. Podobné fráze: cerpadlo na vodu do sudu , kohout k sudu na vodu, kohoutek k sudu na vodu, kohouty k sudum na vodu, podstavec k sudu na vodu, spojeni sudu. Tisk Zeptat se Sledovat Sdílet. Možnost rozdvojení piva z jednoho sudu do výstupů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.