úterý 5. prosince 2017

Tlakové hadice na olej

Pro dopravu syntetických olejů a pohonných hmot jsou určeny tlakové hadice vyrobené z materiálů, který vydrží namáhání těmito agresivními médii. Dodáváme hadičky beztlaké i hadice na běžné pracovní tlaky. Otevřeli jsme pro vás největší e-shop s hydraulickými hadicemi a jejich příslušenstvím od renomovaných světových výrobců. Na prepravu syntetických olejov a pohonných hmôt sú určené tlakové hadice vyrobené z materiálu, ktorý vydrží namáhanie týmito agresívnymi médiami.


Dodávame hadičky beztlakové aj hadice na bežné pracovné tlaky. Hadice na dopravu olejov vo vysokotlakových hydraulických systémoch nájdete v kategórii Hydraulické hadice.

Tlakova hadice na olej. Nalezeno: 3produktů. Hydraulika a tlakové hadice , Slaný Zabýváme se výrobou, servisem a prodejem komponentů pro hydraulické systémy. Především se jedná o zakázkovou a sériovou výrobu, servis a prodej nízkotlakých a vysokotlakých hydraulických hadic a komponentů s tím souvisejících. Nabízíme zakázkovou výrobu hydraulických hadic na míru se standardními koncovkami DKL na moderním lisu Uniflex HM 325.


Hadice dodávame v požadovaných dĺžkach a rozmeroch. Dodacie lehoty u bežných hadíc a koncoviek sa pohybujú medzi 1a dňami podľa objednaného množstva. Na požiadanie a po dohode technických podmienok armujeme hadice pre rôzne média (vzduch, paru, farby a rôzne chemické látky).

Připojení pomocí nástrčných trnů nebo k zalisování. Olej , palivo - tlakové. Lisujeme vysokotlaké hydraulické hadice i ohýbáme trubky CNC. Máme široký sortiment olejů a maziv QOil, včetně značkového aditiva do nafty, benzínu a oleje.


NOVOPLAST 10xmm – hadice pro dopravu oleje a. NBR- hadice na olej , vodu a vzduch. Podľa použitej výstuže je možné hadice rozdeliť na tlakové a tlakovo-sacie. Priemyselné hadice – oleje a palivá. Hadice a koncovky Parker jsou určeny pro hydraulické, pneumatické a průmyslové aplikace. Hadice pro oleje TUflexibilní hadice pro dopravu bezolovnatých paliv.


Cenově zvýhodněné jsou sací sety, které jsou opatřeny závitem na straně jedné a sacím košem na straně opačné. Pro kalová a drenážní čerpadla jsou praktické, snadno sbalitelné plastové hadice vyztužené textilní přízí. Pro spojení čerpadla a tlakové nádoby slouží tlakové hadice s nerezovým opletem.


MECLUBE tlakové olejové hadice (GB) Velikost 257. KB, Typ: pdf, Datum poslední změny: 20. Hadice pre kvapalné médiá sú určené predovšetkým pre dopravu kvapalín.


Mnohé z nich sú univerzálne - teda na dopravu priemyselnej vody aj stlačeného vzduchu.

Minerální olej do pístových kompresorů v široké škále litráže (5l, 1l, 3l, 5l) a minerální olej do šroubových kompresorů a olej do pneumatického nářadí. Správný výběr a pravidelná výměna oleje v kompresoru, zaručuje dlouhou životnost a funkčnost pístového kompresoru či šroubového kompresoru. Ploché fekální hadice , odvodňovací, tlakové na vodu - vhodné jako odvodňovací a tlakové hadice na vodu a chemikálie.


Přihlášení Registrujte se. Elektrické ohradníky. Záhradné hacie k čerpadlám a domácim vodáňam. V ponuke máme pletené záhradné hadice a záhradné hadice s dušou odolné voči poveternostným podmienkam. Výstuž: určuje tlakovú respektíve saciu odolnosť hadice.


Vaše cena: 40Kč s DPH (33Kč bez DPH) Skladeano. Autodíly pro VW GOLF IV (1J1) 1. Hadice chladící soustavy: od olejoveho chladice po blok valce. Vyrábame hadice na mieru, akákoľvek dĺžka a závity.


Počet výsledkov na zobrazenie 17. Mezi petrochemické produkty patří surová ropa, benzin, nafta, topný olej , hydraulické oleje, mazací oleje, kalící lázně, oleje a emulze pro třískové obrábění, temperovací oleje. Výměna oleje u šroubového kompresoru je závislá na počtu naběhaných mth, standardně se olej vyměňuje při každém pravidelném servisu kompresoru tzn. Vše se odvíjí od náročnosti provozu a teplotě v kompresorové stanici.


Rover Pompe, Tellariny Pompe, Liverani, Ebara.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.