úterý 5. prosince 2017

Revize elektro liberec

Over Years Of Experience In The Flue Industry. Call For Technical Advice! Můžeme nabídnout dlouholeté zkušenosti revizních techniků, kvalitní a rychlé provedení revizních prací, špičkové vybavení měřicí technikou, počítačové zpracování dat a přehlednou evidenci změřených elektro zařízení. V a ve výbušném prostředí, projektová. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Liberec , Jablonec a okolí - doprava v ceně. Naše firma zajišťuje širokou a kvalitní nabídku elektrikářských prací. Dále provádíme elektrorevize elekroinstalace rodinných domů, firem, obchodů, úřadů, škol, skladů, výrobních hal, včetně prostorů s nebezpečím výbuchu (regulační stanice plynu apod.).


Z tohoto faktu tedy vyplývá, že tato zařízení je nutno v určitých časových intervalech revidovat. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Allan Janeček - ELEKTRA, ELSIP Roman Šíp, KOLLERT ELEKTRO , s. Milan Dolensky, Elrevmont. Další činností v oboru elektro , kterou se dlouhodobě zabýváme, jsou revize elektrospotřebičů a elektrických zařízení. Kompletní dodávky bazénů a nádrží, fotovoltaiky.


Cena revize elektrických zařízení a elektrických strojů je závislá na počtu kusů (při provedení elektrické revize u více spotřebičů najednou lze uplatnit množstevní slevu) a velikosti takového zařízení. Provádíme rovněž i revize hromosvodů. Cena je rovněž závislá na tom, jak jsou elektrické spotřebiče připraveny k revizi (soustředěny na jednom místě, kabelové rozpojení, atp.). Revize elektro - Kontakt. Petr Strnad - elektrotechnik.


Dále poskytujeme opravy systémů ústředního topení, servis vodoměrů a také revize tlakových nádob. Vítám vás na webových stránkách firmy Ing. Výchozí revize elektro přípojky Než energetická společnost připojí Vaši přípojku k elektrické rozvodné sítí musí býti na této provedena výchozí revize elektro. Při které dojde ke kontrole a zkouškám přívodu elektrické energie od pojistkové skříně přes elektroměrový rozvaděč (do kterého Vám energetická společnost osadí elektroměr) do staveništního. Podmínky přijetí: Přijímací zkoušky se v. Nejsme omezeni pouze na místa jako je Praha nebo Ostrava, přijedeme kdekoli po České republice, a to zdarma.


Vybrané reference, které mluví za nás. Poskytujeme technické služby. Zajišťujeme revize v dané oblasti. Komplexní elektro služby a stavební práce na klíč.


Přes let provádíme elektromontáže, instalace, opravy, údržby, revize a zkoušky jakosti elektrických zařízení a vedení BEZ OMEZENÍ napětí. Správa veřejného osvětlení. REVIZE ELEKTRO CENA - CENÍK Ceník elektro revizíních činností. Dále možnost i dle domluvy rozsahu revize. Elektroservis Bartoniček.


Revize elektro liberec

Základním školám a školkám poskytujeme automaticky slevy. Oprava, montáž, revize a prodej všech druhů plynových a elektrických domácích spotřebičů: automatické pračky, myčky nádobí, plynové a elektrické sporáky, klasické, sklokeramické a indukční varné desky, plynové, elektrické a mikrovlnové trouby, kuchyňské roboty, mixery, strojky a mlýnky na kávu a mnoho dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.