čtvrtek 21. prosince 2017

Rohová toaleta

WC pro králíka je praktická pomůcka, která pomáhá udržet klec či králíkárnu čistou. Toaleta pro králíky, rohová velká. Vhodné pro střední hlodavce a králíky. Rohová toaleta do klece.


Velikost: x 2x 1cm.

Dodávané různé barvy. Velká rohová toaleta pro kočky. Její zužující se dovnitř ochranný platový okraj zabraňuje vypadnutí podestýlky nebo výkalů. Upozornění: barva dodání dle skladové dostupnosti!


Můžete si zvolit barvu a tu pak napsat do poznámky na konci objednávky. Elegantní plastová rohová toaleta. Je otevřená, takže logicky zapáchá.

Dnes ale již proběhla výměna za to uzavřené s vyklápěcími dvířky právě kvůli zápachu a koťátkům už jsou měs. Tuto schovám na půdu. Kryté kočičí WC CATHY šedomodré. Savic toaleta pro kočky Nestor XXL je díky své velikosti vhodná pro velká plemena koček, stejně jako pro více koček v domácnosti. Díky odendatelnému krytu pomocí čtyř úchytů, jde jednoduše kryt sundat a snadno vyměnit stelivo.


V krytu je zabudován uhlíkový filtr z aktivního uhlí, který zabraňuje. Praktická priestorovo úsporná rohová toaleta pre mačky, s filtrom s aktívnym uhlím, výklopné dvierka a odnímateľná misa, vhodná pre umiestnenie do rohu miestnosti. Použitím toalety uľahčuje v klietke udržiavať čistotu a šetrí podstielku. Rozmer: 52×52×4cm.


Veľká, praktická rohová toaleta je ideálna pre veľké rasy, vďaka snímateľnému okraju je prístupná taktiež pre mačiatka, staršie či choré mačky. Tu majú mačky dostatok miesta na. Filtre do toalety Nobby rohovej uzavretej. Dostupná ve barvách. Ferplast toaleta Maxi Bella Hodnocení: 6. Small Animal Jewel toaleta rohová 35x24x1cm.


Upozorňujeme, že toaletu nelze zaslat kvůli rozměrům a křehkosti téměř se žádným jiným zbožím a bude pravděpodobně odeslána v samostatném balíku s příplatkem.

Upozornenie: farba dodanie podľa skladovej dostupnosti! Môžete si zvoliť farbu a tú potom napísať do poznámky na konci objednávky. Plastová rohová toaleta pre králiky a morčatá má plastový rošt a možno ju karabínkami pripnúť ku klietke, aby ju zvieratka nemohla posúvať po celej klietke alebo prevrátiť. Veľká plastová toaleta pre králiky a morčatá, veľkosť 25×25.


Spoustu králíčků, pokud ne všechny, je možné naučit na tuto toaletu chodit. Pro připevnění lze použít dodávaný drátek, který se provleče dvěma malými otvory v horní části okraje toalety a připevní se k mřížce klece. K dispozici v barvě zelené, fialové, růžové. Tato rohová toaleta je díky svému trojúheníkovému tvaru mimořádně skladná.


Zadný okraj má otvory, ktorými po prestrčenia drôtu možno toaletu pripevniť k mreži klietky. Predný okraj je znížený tak, aby bol umožnený ľahký vstup. Barva na fotografii je ilustrační, barevné provedení se může lišit od vyobrazení na obrázku, výrobky posíláme v takových barvách, jaké máme na skladě. Hlavní výhodou rohových modelů je úspora místa.


Z názvu je zřejmé, že rohová záchodka je namontována v rohu, a tím nebrání většině koupelny. Přečtěte si také náš článek WC s instalací: jak si vybrat. Z obvyklého rohu WC s nádrží se liší pouze ve tvaru cisterny.


Kúpelnička pre hlodavce 25x17x18cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.