pátek 22. prosince 2017

Pumpa do studny

Při výběru čerpadla do studny by měl mít zákazník informace o tom, zda je studna vrtaná či kopaná, jaký má zdroj vydatnost a kvalitu (znečištění vody), případně v jaké hloubce a jak daleko se bude čerpat. Při volbě čerpadla do studny by se dále nemělo zapomínat na průměr potrubí či odhadovanou spotřebu vody. Oprava pumpy STANDARD II včetně montáže mého opravného setu pro zahradní ruční pumpy.


Pumpa do studny

Hloubka studny byla 14m, hladina vody byla na 13m. Pokud chcete set na opravu pumpy svépomocí. Před výběrem pumpy doporučujeme znát výšku hladiny a hloubku samotné studny.


Ruční pumpy jsou schopné dopravovat vodu maimálně z hloubky cca metrů. Pokud je hladina níž, nebo hrozí, že voda opadne pod tuto úroveň, doporučujeme výběr z nabídky ponorných čerpadel do studní. Výhodou je, že pumpa snese i mírně znečištěnou vodu.


Pumpa do studny

Můžete je použít jak na čistou, tak na mírně znečištěnou vodu. Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky. Standardní vybavení kompletu s ruční stojanovou pumpou (3) tvoří sací koš se zpětnou klapkou (1) , pracovní válec (2) , odvodnění (5) a spona s klíny (4).


Z produkce Kovoplastu v Chlumci nad Cidlinou může upoutat pozornost mnoha majitelů studní například čerpadlo NP Nostalgické, které je určeno pro studny do sedmi metrů hloubky. Načerpat jím lze litrů za minutu, váží necelých devatenáct kilogramů. Vnější tvary odlitků ze šedé litiny jsou u této pumpy zdobeny ornamenty evokujícími nostalgický vzhled čerpadla. Cesta do studny 15m - po prohloubení o 80cm - dobře je vidět i nové prameny - Duration: 1:07.


NORIA TERCA-100-N 20m. Noria TERCA-100-N 400V, nový model. Pumpa slouží především k dostání velkého objemu vzduchu do plováku do max.


Pro čerpání pitné a užitkové vody bez pevných nečistot. Pro doufouknutí na požadovaný tlak slouží ruční pumpa , který bývá součástí balení paddleboardu. Vybraná čerpadla jsou určena pro čerpání čisté vody bez nečistot. Mohou však být použita i pro čerpání z jiných zdrojů, kde je nutné čerpat do větší vzdálenosti nebo s vyšším tlakem. Nejčastěji se využívají pro zásobování vodou, pro přečerpávání a odčerpávání čisté vody z nádrží nebo pro zalévání.


Doporučujeme místo kopaných studní. Montáž ruční pumpy do studny. Cena montáže nové ruční pumpy je závislá především na hloubce studny , viz podrobnosti níže.


Výměny, montáže a opravy čerpadel a vodáren. Upřesnit parametry Cena: Kč. Expanzní nádoby, tlakové nádoby, tlaková nádoba, příslušenství pro čerpadla, pumpa sm. Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP p. Po vyvrtání studny jsme se mohli pustit do uložení čerpadla do studny.


Uložení čerpadla do studny je teoreticky i prakticky velmi jednoduchá záležitost. Pro uložení čerpadla do studny budete určitě potřebovat samotné čerpadlo. PV - používá se do vrtaných studní, je sešroubován integrovaným závitem na vnitřní straně válce kvůli nutnosti malého průměru, na jedno pumpnutí dá ovšem méně vody. PV - používá se do kopaných studní, je sešroubován klasickou přírubou se šrouby venku, je schopen dodat větší množství vody na jedno pumpnutí.


SET - kabel 25m a spínací skříň Čerpadla rady QJ mohou být připojena ke standardním motorům NEMA. Hodnocení produktu: 1 (). Ponorná čerpadla 90QJD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.