středa 20. prosince 2017

Průtokový ohřívač mirava

PŘÍKONOVÉ VARIANTY: kW 4V 2. W 230V kW 230V kW 400V kW 230V 7. Tento typ ohřívačů představuje nejekonomičtější způsob ohřevu vody. Je tak malý a šikovný, že ho snadno umístíte přesně tam, kde ho nejvíce potřebujete - pod umyvadlo v koupelně, či do skříňky v kuchyňské lince. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku.


Malý průtokový ohřívač s elektronickou regulací výkonu. Přední kryt je vybaven dotykovým senzorem s LED indikací pro přepínání tří přednastavených teplot. Elektronická výkonová jednotka udržuje stabilní teplotu vody i při změně průtoku. Na základě vyhodnocení provozních parametrů, jako je nastavená teplota, teplota vstupní vody a hodnota průtoku, řídící.


Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající průběžnému chladnutí v závislosti na. Poradíme vám, kdy zvolit průtokový ohřívač a kdy dát přednost bojleru. Proto na rozdíl od zásobníkových ohřívačů nespotřebuje průtokový ohřívač žádnou energii pro udržení nastavené teploty vody. Nechybí ani spousta rad a tipů, jak vybrat průtokový ohřívač. Popis: Prodám funkční průtokový ohřívač Mirava kW 220V.


Průtokový ohřívač mirava

Potřebujete-li však například na chalupě teplou vodu hned a zároveň v menším množství (ať už na mytí rukou či nádobí nebo na sprchování), může být dobrým řešením i průtokový ohřívač. Tlakový nebo beztlakový. Výhodou průtokových ohřívačů jsou jejich malé rozměry.


Můžete je snadno umístit například. Je určen výhradně pro beztlakové vodovodní baterie. Minimální tlak v potrubí pro správnou funkčnost je MPa a maximální tlak MPa.


Hmotností s Kg se řadí mezi další běžné průtokové ohřívače. KW 400V,možno použít jako tlakový i beztlaký,spodní i horní montáž,bez přívodnído kabelu se zástrčkou,připolení el. Průtokové ohřívače vody Eliz, Stiebel Eltron, Hakl. Plynový závěsný průtokový ohřívač MORATOP VEGA10.


N0MAX - ideální náhrada za PO 37 PO 371. Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně dle vašich potřeb. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Smaltovaná ocelová nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty jsou jen zlomkem funkcí, které Vám elektrické ohřívače vody MORA nabízí.


Průtokový ohřívač mirava

Je ideální na mytí rukou, mytí se, holení se. Kdekoliv, kde není zavedena teplá voda. Ohřívač vody s LCD displejem můžete použít všude tam, kde není zavedena teplá voda: na chatě, v garáži, ve sklepě, v komoře, v suterénu. Rozměr (ŠxVxH) 20x16xcm.


Elektrický průtokový ohřívač vody o objemu litrů. Bojler Dražice To litrů TO20. Navíc se všemi průtokáči, se kterýma jsem se setkal, byly potíže. Jistě se před ohřívače může předřadit vypinač, ale musí být dostatečně dimenzovaný. Zařízení, které doporučuje bruno, mám doma.


Inteligentní a úsporný ohřívač vody pro více odběrných míst. Pokud uvažujete o umístění třeba na chatu, mějte prosim na paměti, že průtokové ohřívače většinou nemají žádnou pojistku proti chodu na sucho, tj. Ohřívač vody TO Maloobjemový elektrický ohřívač vody pro jedno nebo více odběrných míst dostupný v objemech a litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.