středa 6. prosince 2017

Potrubní objímky

Standardní pozinkované potrubní objímky bez akustické izolace pro aplikace s lehkým zatížením. Nerezové potrubní objímky. Objímky slouží k uchycení potrubí k pevnému objektu.


Potrubní objímky

Například k nosníku, konzoli nebo přímo ke zdi. V našem sortimentu najdeme velký výběr potrubních objímek a protože si většinu z nich sami vyrábíme, umíme je přizpůsobit vašim požadavkům. V této kategorii je nejjednodušší plastová příchytka, objímka dvoušroubková i jednošroubková, objímka na potrubí,kabelové příchytky, plechové objímky , potrubní objímky FRS,FGRS. U clip objednací kód mat. Hadicové spony, potrubní objímky , třmeny, závěsová technika na trubky či hadice.


Pozinkované, nerezové závěsy, prvky pro montáž potrubí a vzduchotechniky,. Náš sortiment potrubních objímek nabízí vhodné řešení pro každý případ aplikace, nezávisle na tom, jaká potrubí je třeba upevnit: plastové trubky nebo trubky topení, trubky v oblasti těžkých uložení, potrubí pro systémy sprinklerů, spirálové potrubí nebo trubky, které musí snést vysoké teploty. Jedná se o potrubní objímky a třmeny různého provedení, nejčastěji pozinkované, případně včetně gumové vložky.


V katalogu však naleznete také další typy závěsů a hadicové spony. Tyto spony se často používají k připevnění gumových hadic (zahrada, bazén), ale své uplatnění najdou také v automotiv průmyslu. O skupině Spony najdete u nás kompletní technické informace. Spony - nabízíme podporu vynikajících inženýrů a informační a poradenský servis, ale také.


Konzoly HALFEN a objímky pro potrubní vedení NOVĚ - od 01. Informace k eet Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. ARMATURY A POTRUBNÍ DÍLY, s. Pokud se však Vámi hledaná kotevní technika v této dílčí kategorii nenachází, nemusíte zoufat.


Na přání Vám můžeme vybrané potrubní díly upravit – svařením. Trubky a montážní příslušenství. Najdete v katalozích: OBJÍMKY. Matice redukční zinkovaná více. Objímka trubková s gumovou vložkou, dvoušroubová ZN více.


Jedná se zejména o potrubní díly: nerezová kolena, redukce, T-kusy, lemové kroužky, klenutá dna, příruby, Clamp spojení, třmeny a lisovací fitinky. Spiro potrubí je základním kamenem vzduchotechniky. Jsou v provedení 90°a 45o. Fitinky, dýnka, varná kolena. Podrobné filtrování Dostupnost na pobočce.


Potrubní objímky

Hutní materiál Praha – Libeň (13). Po kliknutí na Odeslat zprávu, bude zpráva zaslána na náš e-mail. Nabízíme: plastové orientační tabulky FP-DISA, orientační sloupky, kluzné objímky a manžety na chráničky, prostupová těsnění, potrubní spojky TEEKAY, markery na vyhledávání potrubí, zvedače poklopů. Nabízíme plastové potrubní systémy z materiálů PVC, PP-H nebo PP-R, stejně jako rozličné tvarovky pro maximálně univerzální instalační možnosti.


Sortiment doplňují potrubní systémy a tvarovky, které jsou z výroby předizolované nebo dvojvrstvé pro použití s agresivními kapalinami. V nabídce Georg Fischer jsou zahrnuty potrubní systémy určené pro různé metody. Potrubní spojky, normální provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.