úterý 5. prosince 2017

Kabelové svorky

SOS electronic je autorizovaný distributor WAGO, EUROCLAMP. Průchodková svorka Weidmüller APGTB 2. Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace. WAGO svorky jsou bezšroubový druh svorek s pružinovým spojem, řadové svorkovnice na DIN lištu mohou mít pružinové i šroubové svorky.


Dále v naší nabídce najdete kabelové spojky, svorkovnice ekvipotenciální, stoupací, věnečky, nulovací lišty, nulové můstky a ostatní příslušenství. Lustrové a kabelové svorky WAGO jsou hvězdami ve svojí kategorii. Pokud Vás ještě stále trápí zdlouhavé, komplikované a nepřehledné zapojení, tak neváhejte a využijte příležitosti seznámit se s nimi.


Vzorky jednotlivých sérií Vám nyní nabízíme úplně zdarma. Máte následující možnosti: Umístit svorky v podsestavě trasy a software automaticky trasuje splajn skrz tyto svorky. S Muzikerem si můžeš být jistý, že nakupuješ jen kvalitní a zkušenostmi ověřené produkty. Pro připevnění zemnicí svorky ZSA (x mm).


Jednoduše řečeno - gelový svět. Kabelové Svorky at Farnell. Prodlužovací kabely na bubnu Prodlužovací kabely jednozásuvkové Prodlužovací kabely vícezásuvkové Prod. Již před lety přišla společnost WAGO s revoluční systémem spojování kabelů. PCB svorky a konektory.


Připojovací a napájecí. Rozbočné (distribuční) bloky. Elektroinstalační krabice. Přípojnicové svorky, kabelová oka, kabelové spojovače Svorky.


Ensto SLIW – technologie vodotěsných propichovacích svorek Ensto nabízí novou řadu propichovacích svorek. Svorky řady SLIW jsou výsledkem úzké spolupráce s na�. Vybírejte si Svěráky a svorky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. A podľa HD626Sčasť 6E) SVORKY PRE NEZÁVISLÉ SPOJENIE HLAVNÉHO (PREPICHOVACIE) A ODBO ČKOVÉHO VODIČA (ODIZOLOVACIE) Rozsah použitia (mm²) Skrutka Trhací moment (Nm) Hlavný vodič Odbočný vodič Objednávacie číslo hlav.


Technické parametry: Materiál: polyamid Napětí: 4V Svorky : L: 3x3. Jsou použitelné pro spojení k. From the least expensive. Code: KSUC In stock at manufa. Bateriové svorky , dutinky, konektory, podložky, O-kroužky a další.


Kabelové svorky

Díky svorkám bude možné spojovat jednotlivé kabely k sobě a pásky zaručí konečnou fixaci. Navíc při výběru pásky dbejte i na takovou zdánlivě nesouvisející drobnost jakou je barva pásky. Svorky Svorkovnice řadové pro upevnění na lištu DIN, používané pro propojení vodičů, zejména uvnitř rozvodnic a rozvaděčů. WAGO Auslandsbeteiligungs-GmbH , atd.


Filtrujte dle ceny nebo technických parametrů. Prodáváme svorky a konektory značky Wielan které se vyznačují vysokou kvalitou a snadnou montáží. Vyberte si z široké nabídky šroubových řadových svorek a bezšroubových svorek s klecovou pružinou. Sortiment doplňují instalační, samořezné, pojistkové a patrové svorky.


Naše průmyslové konektory nabízíme i jako. Nabízíme elektroinstalační lišty a kanály od firem Kopos, Hager a Schneider Electric.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.