pondělí 25. prosince 2017

Plastové rámky 39x24

Možné jsou jen bezhotovostní platby. Rámek plastový x 24. Všechny naše plastové rámky mají atest pro styk s potravinami. Plastový rámek typu Hoffmann, nevyža. Rozměry: 39x(podrobný nákres s rozměry ZDE) Univerzální rámek vhodný jak do plodiště tak i do medníku Materiál: polyp.


Konstrukce celoplastových rámků, přináší duté boční loučky typu Hoffmann, které dobře tepelně izolují a zbavují nás starostí s mezerníky. Přířezy na rámky 39xHoffman - předvrtaný. Kvalitní rámkové přířezy balené po 50ti kusech určené pro rámky 39xs předvrtanými bočními loučkami. Rámkové přířezy s hoffmanovými loučkami, které jsou určené především do tenkostěnných úlů.


Pokorný Dačice - plastové úly, rámky , kazety na plástečkový me krmítka, matěří mřížky atd. U plastových rámků typu Hoffmann se ne. Jsou vyrobeny z materiálu, který je atestován pro styk s potravinami a nezanechává ve vosku ani v medu žádná rezidua.


Zakoupené rámky je nutné před. Děrovač rámků pomocí jehly šetrným způsobem vytvoří otvor. Forma na sbíjení rámků nový typ. Následně je možné rámek vložit do úlu. Zkoušeli jsme také materiály plastových rámků 39x24.


O kvalitu svého medu se nemusíte u plastových rámků obávat, neboť jsou vyrobeny z plastu schváleného pro potravinářské účely. Duté boční loučky typu hoffmann dobře tepelně izolují a zbavují nás starostí s mezerníky. Velmi tenké horní a dolní loučky zajistí společně s mezinástavkovou mezerou velmi malou vzdálenost mezi včelí. Ukázka nanášení vosku válečkem a štětcem na plastové rámky 39x.


Není třeba nic dokupovat ani montovat, stačí pouze natřít rámky voskem a vše je připraveno. Dřevěné a plastové rámky , dřevěné rámkové přířezy. Rámky a rámkové přířezy se nejčastěji vyrábí ze sušeného lipového dřeva. Lipové dřevo je ideální pro výrobu rámkových přířezů: je bez suků, zajišťuje pevnost, odolává popraskání a udržuje si stálý tvar.


Rozměry - x Materiál - polypropylen s tepelnou odolností do 100°C Atestace - pro sty. Navíc nahrazuje spoustu otravné práce s klasickými rámky , jako je sbíjení a lepení přířezů, drátkování, práce s mezistěny a další. Nevím jakou mají plastové rámky životnost. Pokud se nedají rámky vyvyřit v párovém tavidle, je tam další problém s dezinfekcí rámků.


Plast se musí dokonale očistit před dezinfekcí. Jak na to: Rámky před prvním použitím doporučujeme natřít tenkou vrstvou vosku, bohatě postačí natření horních hran buněk (vnitřky buněk netřeba vůbec natírat) a vnitřní loučky rámku. K natírání rozpuštěným voskem je nejlepší plochý štětec případně nesavý malířský. V katalogu nemáme podrobnější informace o ramek 39x24. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


S praktickou formou můžete sbíjet až pět rámků. Zelený plastový rámek r. Hoffmanovy rámky 39xStučené a nadrátkované rámky dodáváme dle možností, dle množství objednávek, cca 1- týdnů. Ideální řešení jako plodištní rozměr k rámku x 24.


Plastové rámky 39x24

Nabízíme plastové rámky pro včely, které mají skvělé izolační vlastnosti a dlouhodobou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.