čtvrtek 21. prosince 2017

Hadice a spojky

Original GARDENA spojky jsou určeny pro rychlé, spolehlivé a vodotěsné spojení - pro spojení hadice s vodovodním kohoutkem a také spojení hadice s koncovým přístrojem. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Spojky na vodovodné potrubie.


Hadice a spojky

V ponuke nájdete polypropylénové spojky ktoré sa používajú na spájanie vodovodných potrubí. Sú vyrobené zo zdravotne neškodného materiálu. Ich konštrukcia umožňuje veľmi rýchlu a jednoduchú montáž a demontáž takýchto potrubí. K priemyselným hadiciam dodávame veškeré štandardné skrutky, ktoré sú bežne používane v SR. Vybrať si môžete hadicové koncovky a šróbenie z prevedení z plastu, mosadze, liatiny, nerezu aj ďalších materiálov.


Našu ponuku hadicových koncoviek dopĺňame podľa požiadaviek našich zákazníkov. Atypické koncovky a diely neuvedené v našom katalógu dodávame taktiež. Nabízíme brusivo, lamelové kotouče, frézy, elektrické nářadí, brusky na trubky GLOB, pískovačky, diamantové kotouče, kartáče, jádrové vrtáky. Niektoré sú opatrené tzv.


Vnútorné hadicové spojky Rozdeľte, predĺžte alebo opravte svoje hadice pomocou tej správnej spojky. Zastavenie vody Po odpojení príslušenstva na polievanie sa tok vody automaticky zastaví. Záhradné hadice na zavlažovanie a doplnky z kvalitných materiálov. Rýchle pripojenie na začiatok hadice. Bazénové hadice a spojky.


KONEKT- HADICE Váš specialista na hadice a pryž. Specializujeme se na prodej hadic a pryže. Ať už potřebujete flexibilní, tlakové nebo sací hadice na vodu, kapaliny, oleje a ropné látky, chemikálie, nebo sypké látky, jakýkoliv spojovací materiál k těmto hadicím, koncovky, rychlospojky či svorky, nebo technickou pryž a pryžové koberce - řešení vždy najdete v našem. Najkomplexnejší predaj hadíc a príslušenstva na internete. Dangerous Idiots Tree Felling Fails With Chainsaw ! Tree Falling on Houses and Head - Duration: 9:42.


Zahradní hadice , koncovky a spojky Podkategorie. O nás Využití dešťové vody Dotace Ukázky realizací Doprava a platba Kontakty Obchodní podmínky. Hadice pre kvapalné média.


PA, PE, PU, PTFE Trúbky. K zavlažování zahrady samozřejmě patří také spojky , přípojky a zahradní ventily. Bajonetová spojka na připojení hadice se vybere podle dimenze Vaší stávající nebo objednané hadice , její dimenze může být stejná nebo menší než bajonetové spojky se závitem. Dimenze hadicového trnu musí souhlasit s dimenzí závitu na čerpadle a hadicový trn musí být vhodný pro dimenzi Vaší stávající nebo objednané hadice. Opravky a rychlospojky, rozdělovače vody, konektory na kohoutek, GEKA spojky , regulační ventily, perlátory a další.


Hadice a spojky

Můžete si vybrat, v jaké měně si př. K průmyslovým hadicím dodáváme veškeré standardní šroubení, které je běžně používáno v ČR. Vybrat si můžete hadicové koncovky a šroubení v provedení plast, mosaz, litina, nerez i další materiály.


Naši nabídku hadicových koncovek doplňujeme podle požadavků našich zákazníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.