pátek 22. prosince 2017

Hadice 6 4

Prodáváme na celé metry. Lze uříznout 1m až metrů v jednom kuse. PVC hadice TRIX s výztuží z. Perfektne sadnú do ruky, nelámu sa a držia tvar. Po-Pa 8-16) Přihlásit se Registrovat se. Termíny a ceny doručení.


Garantujeme nejlepší cenu. Kvalitné záhradné hadice od SEMPERIT českého Výrobca. Sú určené na rozvod vzduchu a vody. Tato kategorie obsahuje ucelený sortiment průmyslových, vzduchotechnických i hydraulických hadic. Najdete zde také kompletní hadicové příslušenství v podobě spon, spojek, šroubení, navijáků, koncovek i hadicových chrániček.


CENA JE UVEDENÁ ZA METER € bez DPH € s DPH. Bazénová hadice průměr mm 34-bez DPH 28-Koupit. Vhodná pro dopravu vody, umělých hnojiv, chemických roztoků apod.


Cena bez DPH: Kč Cena s DPH:. Možnost velkoobchodní spolupráce. Hadica Marimex má priemer mm. Uvedená cena je za jeden díl. Pokud chcete hadici dlouhou m, objednejte si jeden kus.


Sací hadice slouží k sání a transportu kapalin například ze studní nebo jiných nádrží. Gardena kapací hadice nadzemní ,6mm. Mnohé z nich sú univerzálne - teda na dopravu priemyselnej vody aj stlačeného vzduchu. Základní charakteristika Základní prodejní jednotka je m. Autoklávovatelné při 1°C, sterilizace suchým teplem při 1°C,.


Hadice 6 4

Svinovatelná na plocho - velmi skladná. Flexibilní hadice s minimálními nároky na skladování. K našim hadiciam máme v ponuke taktiež zavlažovacie pištole, postrekovače, hadicové vozíky, navijaky a samozrejme aj veľké množstvo spojovacieho materiálu.


Rychlospojky na hadice jsou velmi praktickým pomocníkem. Stejně rychle a pohodlně ji lze připojit na začátek hadice a po práci jednoduchým zatáhnutím uvolnit. Tělo hadice je vyrobené z polypropylenu, matice z poniklované mosazi s gumovým těsněním. Tloušťka stěn při používání horké vody udržuje stálost nastaveného tvaru flexi dopojení. Maximální provozní teplota je °C.


Sací poloprůhledná hadice se spirálou pro použití v běžných podmínkách. Barva bílá nebo modrá dle aktuálních skladových zásob. Hadičky z polyuretanu vhodné zejména pro mechanicky namáhané vedení, vynikající flexibilita.


Kvalitní zahradní hadice SEMPERIT od českého výrobce. Jsou určeny pro rozvod vzduchu a vody. FoMi bílá průhledná CRISTAFLEX naše cena 17Kč ( ,€) skladem. Sunflex tlaková hadice na ka. Zahradní hadice a sací hadice jsou nedílnou součástí každé zahrady a všech zahradních zavlažovacích systémů.


Mosazný hadičník pro připojení hadice k řádu. Hadičník vnější slouží jako závitová mosazná tvarovka pro rozvody vody a topení. V našej ponuke nájdete hadice kvalitnej európskej výroby. Takisto hadice do rôznych priemyslov. K hadiciam ponúkame rôzne spojky, spony a iné príslušenstvo.


Taktiež u nás nájdete hydraulický sortiment.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.