úterý 10. října 2017

Zahradní hadice 5 4

Zahradní hadice 5 4

Dodáváme pouze na celá balení, objednávejte odpovídající počet metrů! Třívrstvé tlakové zahradní hadice Bradas CARAT jsou vyrobeny z měkčeného PVC, se zvýšenou odolností. Provozní tlak do: 8bar. Nabízíme Vám zahradní hadice PATRIOT ve třech kvalitativních řadách. Skladem Vozík na 60m hadici s 30m hadic.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Jde o vysoce kvalitní silnostěnnou hadici, která bezezbytku splňuje požadavky na použití v těch nejnáročnějších podmínkách, jako např. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Smršťovací zahradní hadice o délce max. Po naplnění vodou se automaticky prodlouží téměř na trojnásobek své původní délky. Uložiť na porovnanie.


Zahradní hadice 5 4

PVC hadice s černou vnitřní vrstvou. Z důvodu nepříznivé situace v souvislosti s COVID-upozorňujeme, že se mohou některé dodávky opozdit o 1-dny. Děkujeme za pochopení.


Prosím, použijte minimálně 3. Hadice se při použití nedeformují a nelámou. CARAT zesílená - vyrobeno z měkkého PVC s vyšší gramáží a pevností. Zahradní hadice o vnitřním průměru mm. UV zářením a zamezuje usazování řas 2. Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat.


Zahradní hadice 5 4

Prohlédněte si náš široký sortiment zahradních hadic. Na žádné zahradě by neměla chybět zahradní hadice. Ty slouží nejen k pro připojení k zavlažovačům, případně ručnímu zavlažování rostlin, ale mají daleko více možností. Lze je připojit k tlakovým myčkám a následně pak umýt chodník, fasádu nebo auto.


Po připojení k čerpadlu si můžete také napustit bazén a velice rychle si vytvořit ochlazující oázu v. Značka GEKO Happy Green Gardena Kärcher Bradas ABG AHProfi AL-KO Cellfast Claber Dipra Elpumps. Nenatřená hadice pro všeobecné použití. Nejdůležitější vrstvou zahradní hadice je tkané armování. To zajišťuje, že hadice je flexibilní, tvárná, odolná proti tlaku, tvarově stabilní, nepřetáčí se a neláme.


V závislosti na účelu a kvalitě existují nejrůznější druhy armování. Maximální nároky splňují příčné armování nebo spirálovité pletené tkaniny. Porovnat Odebrat 6Kč. Vyberajte v českej verzii Heureka.


Recenzia na záhradné hadice. Záhradné hadice podľa skúseností ostatných. Termíny a ceny doručení. Garantujeme nejlepší cenu. ZAHRADNÍ PROGRAM, HOJDÁNEK HADICE PRYŽE.


Set obsahuje plastové koncovky a plastový sací koš. Položek k zobrazení: 9. Filtr podle parametrů, vlastností a výrobců a) vnitřní průměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.