úterý 10. října 2017

Sklenené zásteny

Navyše nehrozia ryhy pri čistení, takže bude vždy svieže a krásne ako v prvý deň. Je bezpečné, pevné a trvácne. Vďaka hladkému povrchu sa plocha udržiava čistá veľmi jednoducho.


A ďalšou nespornou výhodou je, že sklenené zásteny vyzerajú aj po rokoch ako nové a pôsobia moderne. Využitie preto nachádza od malých dekoračných predmetov, až po veľké sklenené panely - sklenené dvere, deliace priečky, obklady stien ap. Hrúbka skla sklenenej zásteny je mm.

Zástena je kalená , čím je tvrdosť a tuhosť skla niekoľko násobne zvýšená a tým je zaručená bezpečnosť a trvácnosť skla. Nakoľko sú zákazníci u nás na 1. Zároveň sa ľahko udržujú a ponúkajú stovky farebných odtieňov a neobmedzenú kreativitu pri grafických zástenách. Ponúkame sklenené zásteny z Lacobelu, kaleného RAL skla, taktiež aj grafické. Nákup priamo od výrobcu!


Najširší výber vzorov, najlepšie ceny, vizualizácie. Ich najväčšou výhodou je otázka hygieny - povrch skla je totiž rovný a hladký a tak sa v špárach neusádzajú nečistoty. Mastnotu, ktorá by sa bežne dostala do špár tak nemusíte špeciálne drhnúť a umývať.

Sklenené dvere - zákazková výroba a predaj. Ak sa tak zákazníci rozhodnú, sklenené zásteny dokážu verne imitovať aj naturálny materiál ako dreviny či prírodný kameň. Predstavte si, že existuje tajná ingrediencia, ktorú pridáte do interiéru svojej obyčajnej kuchyne. SKLENENÉ OBKLADY - ZÁSTENY Z KALENÉHO SKLA.


Výroba a inštalácia je šitá priamo na mieru podľa požiadaviek zákazníka vrátane umiestenia skla na kuchynskú linku. Zobrazené z produktov. Vyznačuje sa dokonalou pevnosťou a tvrdosťou.


Kuchynská sklenená zástena za varný panel, biela. Je odolná voči zmenám vlhkost. Vieme ich využiť v modernej domácnosti, v obchodných centrách, v kancelárskych priestoroch – s dôrazom na maximálnu vizuálnu komunikáciu, nadčasový design a originalitu, vytvorenie clony medzi jednotlivými priestormi a taktiež na optické zväčšenie miestnosti. V našej ponuke nájdete jednofarebné sklenené zásteny do kuchyne, sklenené zásteny s grafickou potlačou, ale aj sklenené pracovné dosky.


Ak máte akékoľvek otázky , neváhajte nás kontaktovať. Celosklenené deliace steny sú systémy otočných, posuvných a pevných prvkov, ktoré sú osadené do kvalitného nerezového kovania. Moderná domácnosť si dnes vyžaduje nielen moderné riešenia nábytku, ale aj doplnkov. Jednou z miestností, pri ktorej pociťujeme potrebu kladenia dôrazu práve na doplnky je kuchyňa. Miesto, kde sa z ingrediencií formujú delikátne pokrmy, ktoré nám plnia žalúdky spokojnosťou.


Naše sklenené zásteny premenia Vašu kuchyňu na modernú a štýlovú. Obľúbený motív môžete mať nad Vašou kuchynskou doskou.

Na rozdiel od klasických materiálov ako sú obklady a keramika, majú kuchynské zásteny obrovské výhody. Bezšpárové prevedenie s nádychom luxusu. Materiál je tepelne upravený s hrúbkou 6mm a mechanicky odolný voči poškodeniu, to je u nás garanciou. Technológia sa vyvíja, trendy sa neustále menia a klasické keramické obklady sú pomaly ale isto vytláčané z moderných domácností. Keramika je čoraz viac nahrádzaná sklom, a to konkrétne sklenenými kuchynskými zástenami.


Je to riešenie, ktoré je maximálne funkčné, pretože kuchynské zásteny zo skla. Sprchové zásteny WALK IN - Pokiaľ máte radi otvorené priestory, mohol by Vás zaujať sprchový kút typu WALK-IN , ktorý je tvorený sprchovými zástenami. Vzhľadom na širokú ponuku rôznych typov a rozmerov je možné vyskladať si sprchový kút do každej kúpeľne.


Sprchoý kút tvorený sprchovými zástenami je možné. Farebné sklo Lacobel je nepriehľadná sklenená zástena za kuchynské linky, ktorá má viacero možností montáže. Ideálnou je lepenie špeciálnym lepidlom, ktoré nepresvitá. Lacobel môžete nalepiť pokojne aj na pôvodné obkladačky.


Aj keď je tento typ skla odolný voči teplote, odporúčame. Preukázaním vášho vycibreného vkusu sú sklenené kuchynské zásteny , pretože sú dominantou každej kuchynskej linky. Opäť sme pri tom, že vám ich navrhneme podľa vašich ideálov, pretože vaša spokojnosť je pre nás prvoradá.


Odporúčame vám aj konzultácie s našimi zamestnancami, či už v oblasti nanášania sieťotlačou. Robíme tak preto lebo vieme, že takto nám nikto z našich klientov nezavolá, že sklenenú zástenu rozbil a pritom len buchol do skla rúčkou hrnca. Alebo, že mu sklenená zástena praskla pri zásuvke či vypínači alebo od tepla pri varnej doske.


Tvoria vrchol z Vašej kuchynskej linky. Niektoré zásteny je vhodné prekonzultovať vopred ako napr. Motívy je možné vyberať z rôznych katalógov, alebo si motív môžete navrhnúť aj sami.


Fotogaléria realizácií sklenených kuchynských zásten neobsahuje žiadne počítačové vizualizácie či inak získané cudzie diela. Počas našej realizácie diela sa často stáva, že stavba alebo miesto realizácie ešte nie je finálne dokončené. Tieto zásteny môžu mať množstvo prevedení.


Na prianie zákazníka je možné verne imitovať rôzne prírodné materiály ako drevo, prírodný kameň a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.