úterý 3. října 2017

Postřikovač elektrický

Zahradní postřikovač - elektrický. Volpi je vhodný pro aplikaci insekticidů, herbicidů, fungicidů, desinfekčních látek a listových hnojiv. Uplatnění nachází v lesním hospodářství, v sadech, zahradách, vinohradech, při péči o městskou zeleň, atd.


Postřikovač elektrický

Pro značnou výkonnost a spolehlivost se uplatní při. Postřikovače Vám pomohou při pravidelné péči o rostliny. Ať už potřebujete provádět postřiky na celých dlouhých řádcích, či pouze na jednotlivých rostlinách, jistě si v naší široké nabídce vyberete postřikovač přesně dle Vašich potřeb. Nový elektrický postřikovač Stocker.


Tlakový postřikovač EASY PLUS elektrický. Provedení: přes rameno Objem nádrže: l. Skladem v prodejnách. Spolehlivá konstrukce zajišťuje pohodlnost práce. Prevedenie: cez plece Objem nádrže: l Hmotnosť bez náplne: kg.


Postřikovač elektrický

Vyberajte si Postrekovače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Přípustné je používání schválených tekutých hnojiv, prostředků pro ničení plevele a přípravků na ochranu rostlin. Součástí je tlaková nádoba, hadice s ručním ventilem, trubkou a tryskou. Akumulátorový postřikovač výrazně usnadní a urychlí práci.


Hadice s nylonovou rukojetí,. Ramenní elektrický zahradní postřikovač , V dobíjecí lithiová baterie (včetně nabíječky baterií). Vybaveno šroubovacím uzávěrem s. PT-postřikovač zádový L. Prodám elektrický (výhoda že můžete nainstalovat na jakýkoliv stroj s 12V, nepotřebujete náhon) postřikovač přizpůsobený na osazení do závěsů trakturku Etesia 100.


Objem 100L, štelovatelná šířka záběru, hadice k ruční trysce. Po úpravě zavěšení možn. Nový zádový elektrický postřikovač Volpi Elettrolithium je vhodný pro všechny aplikace.


Navržený tak, aby pracoval rychleji a šetřil úsilí obsluhy. Díky pístovému čerpadlu z ušlechtilé oceli s kulovým ventilem, napájeným lithiovou baterií 12V 8Ah, není nutné pumpovat s pákou, ale vše je provedeno automaticky. Velmi moderní a lehký zádový postřikovač o obsahu Lt. Tento postřikovač využijete všude tam, kde potřebujete stálý tlak a dostatek kapaliny.


Je vhodný k ochranným a ošetřujícím pracím např. Vydrží na jedno nabití až hodiny nepřetržité práce. Kapalinu tlakuje kompresor poháněný akumulátorem o tlaku až bar.


Elektroventil hlavní s pojišťovacím 20bar. Elektrický zádový postřikovač Volpi Elettrolithium. Zádové postřikovače - elektrický pohon.


Postřikovač elektrický

COVID-1 omezené platby v hotovosti (na dobírku). NA OBJEDNÁVKU - dodání 7-dní od objednání. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Stocker Zvon ochranný k postřikovačům Stocker č. Zádový akumulátorový postřikovač RX je nejmodernějším zařízením firmy Marolex o objemu l určený k postřikům, hnojení nebo rosení bez potřeby ručního pumpování. Nádrž může být naplněna všemi povolenými druhy herbicidů a hnojiv nebo vodou pro zavlažování rostlin. Pro postřik herbicidy je určena tryska s širokým otvorem nebo tryska pro plochý paprsek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.