úterý 3. října 2017

Plastový kohout

Plastový výpustný kohout pro zavařovací hrnec DOMO. Průměr přes závit: 1mm Vhodné pro. V případě, že potřebujete přelít různé druhy kapalin z jedné nádoby do druhé a chcete se vyhnout zbytečným ztrátám, nebo dokonce tomu, že se tekutina vylije mimo nádobu, vyberte si z naší nabídky zařízení, které vám přečerpávání kapalin výrazně usnadní. Stáčejte si pivo a limonádu sami! Nabízíme vám kovové a plastové kohouty v různých barevných provedeních.


Plastový kohout

Pro stáčení sodovky, limonády a vína je vhodný výčepní plastový kohout , pro stáčení piva nebo vody zvolte kvalitnější kovový kohout v barvě chromu či zlata. Výčepní kohout plastový mm zlato, dlouhá špička. Kč 7Kč Cena včetně DPH. Nalezli jsme také odkazů na podobné produkty v dalších obchodech. Kč 1Kč bez DPH 1Kč 1Kč.


Kulový kohout s vypouštěním, chromovaný. Hygienická nezávadnost ve styku s pitnou vodou ( Atestace pro pitnou vodu) Snadná, rychlá a čistá montáž. Spojování polyfúzním svařováním.


Tento střihový ventil je přímo určený ke stáčení medu. Je opatřen dvěma těsnícími kroužky, které zajišťují dokonalé utěsnění. Kvalitní plastový kohout vhodný k německým nerezovým stáčecím nádobám, či na jiné použití podle vaší potřeby. Kohout na plastovou nádobu - žlutý.


Lehce ovladatelný plastový výčepní kohout Bronco pro čepování nápojů přímo z KEG sudů a kyvet. Párty pípa s ruční pumpou. PPR kohout kulový plastový mm.


Luxusní výčepní zařízení. Vodní výčepní zařízení. Přihlásit se Registrace. Se dvěma silikonovými těsnicími kroužky a maticí se závitem.


Dilema je jestli použít plastové , nebo kovové sudy. Vypouštěcí kohout s krátkou výpustí, pro 5l ploché kanystry. Vhodný na plastové sudy , ústí je kompatibilní s PET s hrdlem o průměru mm.


Výpustný ventil plastový - ks. Dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vnější rozměry v mO po. Armatury - kohouty a ventily pro rozvod vody a vytápění.


Spolehlivé uzavírání a regulace toku vody. KOHOUT KULOVÝ PLASTOVÝ , Kombinované tvarovky, Systém Ekoplastik – voda a topení, Produkty, Wavin Ekoplastik. Pro měděné, kovové i plastové trubky, PA, PU.


Plastový kohout

Mini kohouty jsou uzavírací ventily typu ON-OFF. Závitové spoje pro vodu a vzduch. U DENIOSu naleznete širokou nabídku vypouštěcích kohoutů z plastu , mosazi, hliníku, nerezu nebo šedé litiny. Poloautomatický zavařovací hrnec v nerezovém provedení vhodný i na vaření polévek, guláše a výrobu sýrů.


Je vhodný na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů jako jsou šťávy, sirupy, vína a další. Díky výpusti s kohoutkem lze tekutiny snadno vypouštet. Cena s DPH 59Kč Skladem Koupit.


Plastový kohout

Zobrazit dalších produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.