čtvrtek 5. října 2017

Expanzní nádoby pro topné systémy

Expanzní nádoby pro topné systémy

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Expanzní nádoby pro otopné systémy.


Slouží pro vyrovnávání změn objemu otopné vody u otopných systémů způsobených změnami teploty. Udržují přetlak v otopné soustavě v předepsaném rozmezí. Mohou se použít jen pro otopnou vodu, pro užitkovou či pitnou vodu použijte expanzní nádoby pro pitnou vodu, pro solární. V naši nabídce najdete tlakové a expanzní nádoby pro studenou vodu, pro topení, pro teplou vodu, pro solární systémy , a dále náhradní vaky a náhradní příruby. A typické pro Reflex: kvalita je vždy na prvním místě!


Klasické tlakové expanzní nádoby s membránou, multifunkční expanzní automaty (kompresorové, čerpadlové). Zabezpečují hladký chod celé soustavy tím, že udržují tlak vody v daném rozmezí. Ležatá tlaková nádoba s vyměnitelným pryžovým vakem pro tlakové okruhy studené a horké vody. Vhodná pro domácí vodárny. CIMM AFESB CE 50l ležatá bar.


Membránové expanzní nádoby na topné a chladící systémy Pro uzavřené systémy vytápĕní a chlazení Při zvýšení teploty v soustavĕ se zvĕtší objem vody v systému. Každá nádoba je vybavena pružnou membránou. V naší nabídce najdete expanzní nádoby topenářské a vodárenské předního výrobce Reflex.


Tlakové expanzní nádoby máme skladem. Kategorie: Solární systémy , fotovoltaika on a off gri bojlery, Akumulační nádrže, vytápění, kombinované bojlery, zásobníky, regulace, expanzní nádoby , čerpadla WWW. SE - první odborný velkoobchod pro tepelnou techniku a alternativní zdroje energie.


Přednastavený tlak 5(bar), max. Tyto expanzní nádoby také udržují přetlak v otopné soustavě v rozmezí, které je předepsané. Jak už název na povídá, instalují se do topných soustav. Před jejich instalací je velmi důležité, aby bylo jejich. Reflex NG je speciálně konstruovaná expanzní nádoba pro pro uzavřené topné a chladící soustavy.


KG, se sídlem v Ahlenu, Něměcko, nabízí i další špičkové produkty: kompresorové a čerpadlové expanzní automaty, odplyňovací systémy , akumulační zásobníky vody a solární zařízení. Refix DE je speciální nádoba pro užitkovou vodu. Nádoba není průtočná. Maximální provozní tlak je bar. Uvnitř expanzní nádoby je upevněna pružná membrána.


Minimální teplota je -10°C a maximální 99°C. Zařízení, která slouží k vyrovnávání změn objemu vody vlivem změny teploty a udržuje přetlak v soustavě v předepsaném rozmezí. Nalezené produkty: Zrušit filtry.


Když se zvýší teplota v soustavĕ, zvĕtší se objem vody v systému. Můžete se přihlásit anebo si založit konto. O nás Obchodní podmínky Pro firmy Kontakt Ak. Naše prodejny jsou otevřené.


Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky. I nadále můžete nakupovat přes e-shop, zbož.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.