čtvrtek 5. října 2017

Atypický sprchový kout

Ale i mezi těmito sprchovými kouty lze nalézt atypický sprchový kout. Jejich tvary nás ihned zaujmou a padnou do oka. Zajímavé je, že často se jedná o sprchové kouty, které poskytují velký vnitřní prostor, ale jejich tvar zároveň umožňuje místo uspořit.


Chcete atypický sprchový kout , sprchové dveře či sprchovou zástěnu? Máte nestandardní rozměry koupelny? Sklo je vyrobené z 8mm bezpečnostního skla, je tepelně tvrzené (kalené).

Kvalita a tradice Česká výroba s individuálním přístupem k zákazníkovi. Atypická výroba Atypický kout na míru bez příplatku. Toto rozdělení platí jak pro nástěnné, tak pro volně stojící sprchový kout. Asymetrické kabiny se vyznačují tím, že jednu stranu mají delší, druhou kratší.


Díky tomu budou dobře fungovat v koupelně, kde máme nepravidelný prostor pro jednotlivé stěny. Posuvné dveře, mm bezpečnostní sklo. Ibiza vyniká kvalitním zpracováním hliníkového rámu v barvě.


Velmi oblíbený čtvrtkruhový atypicky rá.

Další z výhod naší nabídky je i široká škála rozměrů sprchových koutů. Součástí nabídky této kategorie jsou i tzv. Praktický a cenově dostupný atypický sprchový kout IBIZA vyniká velkým sprchovým prostorem.


Systém se skládá z dvou pevných a dvou posuvných stěn. Odolné ložiskové pojezdy zabezpečují. Jak vybrat sprchový kout - Duration: 5:42. HOME IN CUBE 2views. Tenkovrstvová omietka na pórobetón - Rimano GletXL - Duration.


Pokud jste příznivci nejmodernějších trendů, vybavte si koupelnu sprchovým koutem bez vaničky a instalujte pouze dveře do niky. Sprchový kout 110x70cm. Chtějte luxus pro vaši koupelnu. Více Archiv článků. IBIZA II vyniká kvalitním zpracováním hliníkového rámu v barvě chromu, který spolu s magnetickým dovíráním, zajistí jeho dokonalou těsnost.


Maximální bezpečí zajist. Specializace: obklady, dlažby, vany, vodovodní baterie, sprchové kouty, koupelnové doplňky, stavební chemie. Vneste do vaší koupelny moderní design a praktičnost Chcete mít originální a moderní sprchový kout nebo vanovou zástěnu.


Atypický sprchový kout je vhodný pro malé koupelny, kde nabídne bohatý sprchovací prostor.

Ibiza II vyniká kvalitním zpracováním hliníkového rámu v barvě chromu, který spolu s magnetickým dovíráním, zajistí jeho dokonalou těsnost. Pokud Vám nevyhovuje žádný ze standardních rozměrů, vyrobíme pro Vás atypický kout. V kategorii čtvercových koutů nenabízíme pouze širokou škálu rozměrů v různých kombinací rámů a výplní, ale také cen. Kouty jsou vyrobeny z. Varianta s matným sklem - foto ilustrativní.


Filtrování: Kontakty. Jde o místo určené pro relaxaci a oddech po náročném dni. Naše sprchové kouty jsou prostorné a vybavené vším, co si přejete a potřebujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.