středa 9. srpna 2017

Sprchový sloup s baterií

Sprchový sloup s baterií do sprchového koutu. Oblíbené jsou sprchové sloupy s baterií s ramínkem. Prosím, použijte minimálně znaky! K č Vaše sleva Koupit.


ANTEA sprchový sloup k napojení na baterii, hlavová a ruční sprcha, bronz (SET036) - Reitano Rubinetteria.

Skladem u dodavatele, - dnů. BASIC sprchový sloup s termostatickou baterií , chrom. Galerie Galerie produktu. Zeptejte se Produktový specialista Ing. Technický nákres 1kB.


JIKA Lyra teleskopický sprchový sloup s nástěnnou baterii. Optimálně široká otočná hlavová sprcha doplněná ruční sprchou v. CO NABÍZÍ SPRCHOVÝ SLOUP S TERMOSTATICKOU BATERIÍ.

Přizpůsobte si sprchu výšce vaší postavy kdykoli podle aktuální situace. Na přenastavení výšky umístění ruční sprchy vám stačí jedna ruka, můžete si ji. SAVA sprchový sloup s baterií , v. SL280) (Sprchy a sprchové panely) Hodnocení produktu:.


Pro stálou teplotu vody. Součástí je termostatická baterie, hlavová a ruční sprcha, sprchová hadice, posuvný držák ruční sprchy. Hranaté tvary s decentně zaoblenými hranami.


Novinkou je sprchový sloup s masivní sprchovou hlavicí, která umocňuje příjemný pocit z dávných časů. Položek k zobrazení: 9. Filtr podle parametrů, vlastností a výrobců Značky. Mereo (5) ROSS (4) Nejlevnější Nejdražší Strán. Díky termostatu je nastavena požadovaná teplota vody, která je udržována po celou dobu sprchování.


Baterie této řady jsou na objednání, doba dodání je do dnů. Pokud potřebuje sprchovou soupravu včetně baterie, máme pro vás připravenou bohatou nabídku, ze které si jistě vyberete, ať už upřednostňujete moderní, klasický nebo retro styl. Součástí je kohoutková baterie s dvoucestným přepínacím ventilem, hlavová a ruční sprcha, sprchová hadice.


Tento sprchový set s termostatickou baterií vyniká nejen moderním designem, ale hlavně svým výkonem.

Termostatická baterie s technologií Grohe TurboStat zajistí okamžité dosažení požadované teploty vody. Bezpečnostní systém Grohe SafeStop omezí maximální teplotu vody na 38°C, čímž se zabrání opaření. Chromový povrch Grohe StarLight je odolný vůči.


Idealrain sprchový systém se sprchovou nástěnnou termostatickou baterií CeraTherm 100. Funkce Anti-Kalk - systém proti tvorbě vodního kamene. Oblé tvary v moderním provedení. LIGA sprchový sloup s termostatickou baterií , chrom (SL533).


Balení obsahuje hlavovou, ruční sprchu a sprchovou hadici. LUKA sprchový sloup , chrom (LK139). AQUALINE KERA sprchový sloup s napojením na baterii, chrom SL430. FANTASTIC sprchový sloup s termostatickou baterií , chrom FT200. Rozteč přívodů 1mm.


Popis: Prodám sprchový sloup s termostatickou baterií , rozteč 1mm, 1 funkční. Doprava zdarma -. Retro styl je v dnešní době velice módní, i v koupelnách, které si můžete zařídit v tomto stylu a přitom využít pokročilých technologií a materiálů. Kvalitní provedení, dlouhá životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.