úterý 8. srpna 2017

Rychlospojka 1 2

Spony hadicové) Hodnocení produktu:. Vzduchové rychlospojky jsou určené k rychlému napojení pneumatického nářadí k hadici různých rozměrů. Bmshop Vám poskytne kompletní výbavu Vaší dílny a pracovního kufříku. Rychlé, pohodlné připojení na. Pestrý výběr zajistí, že každý nalezne, co hledá.


Skladem - ihned k odeslání Kč bez DPH. Připojení uvolníte jednoduchým zatažením. Díky žlábkovanému úchytu z měkkého plastu sedí rychlospojka řady GARDENA Premium jistě a bezpečně v ruce.


Před poškozením chrání rychlospojku pryžový prstenec. Predávame konektory, trysky, rýchlospojky a príslušenstvo na hadice. Veľký výber konektorov a príslušenstva.


Rychlospojka 1 2

Kvalitní rychlospojka Premium s moderním designem pro náročné. Jednoduché zatáhnutí spoj uvolní. Rýhované držadlo z měkčeného. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme.


Vnitřní části jsou vyrobeny z kvalitních tvrdých plastů s dlouhou životností a výbornou těsností. Počet položek Celkem. Cena s DPH : Kč. Jsou velmi nápomocné při opakovaném připojování a odpojování různých strojů a zařízení napájených z jednoho hydraulického pohonu, např. Hadicová rychlospojka umožňuje rychlé a pohodlné připojení ke kohoutku nebo spojení hadic apod.


Rychlospojka 1 2

Ke každému nákupu získáte dárek. Dodání nyní vlivem nouzového stavu prodlužuje na až dní. Děkujeme za pochopení. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


MĚNA: EUR Kompresory a příslušenství. Hadice lze takto snadno připojit na vodovodní kohoutek. POWER GRIP: speciálně tvarované rýhované pouzdro pro velmi dobrou přídržnost a bezproblémová montáž.


Díky měkkým plastovým úchopům s prohlubněmi se rychlospojka dobře a bezpečně drží. Plastová rychlospojka na začátek hadice. Vyprodáno Kč bez DPH.


Zastrčíte a voda může proudit. Ušetří Vám chůzi ke kohoutku při výměně příslušenství. Celkový počet produktů: (s DPH) Celkem poštovné: (s DPH) Bude determinováno. Spolu (s DPH) Pokračovat v nákupu Objednat.


Pomosazené rychlospojky, přesné přípojné závity. Příslušenství ke vzduchotechnice. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Zboží zasíláme běžně do h.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.