čtvrtek 10. srpna 2017

Retro obklady koupelna

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.

Trendy koupelna v retro stylu je na dosah ruky! Vybírejte stylové solitérní vany, vintage obklady a kvalitní koupelnové doplňky od ověřených výrobců. Splňte si vaše sny a nakupte vše potřebné pro vaši koupelnu na jednom místě. Povzneste koupelnu na vyšší úroveň s pestrobarevnými retro dlaždicemi a obklady. Nabízíme pestrobarevné dlaždice azulejos, porcelánové obklady , dlažby s geometrickými vzory a mnoho dalšího pro stylovou retro koupelnu.


Milí zákazníci, z důvodu usnesení vlády ČR ze dne 14. Retro koupelnové studio v Praze. Zpracujeme grafický návrh pokládky retro dlažby a obkladů!

Přijďte se k nám inspirovat a prohlédnout stovky vzorků obkladů a dlažeb v retro stylu: EDEN koupelny, s. Poradíme vám s nákupem. Produkty dobře známe. Vystavujeme v prodejně. Možnost dopravy zdarma. Z rozsáhlé nabídky si určitě vyberete!


Ať už potřebujete levné obklady nebo luxusní obklady do koupelny, podívejte se na nabídku FAVI. Nabízíme široký výběr obkladů od bílé, retro oranžové, zelené, až po tmavou a černou. Pravá italská terakota Cottovietri je ručně vyráběná a glazovaná. Ve starých filmech, v prvorepublikových vilách na ministerstvech nebo v luxusních kajutách na Titaniku, tam všude nalezneme koupelny s obklady v stylu, který dnes nazýváme retro.


Historické obklady a dlažby patří k populárním prvkům dnešního sortimentu v oblasti obkladačství. Proto jsme naši nabídku rozšířili o nové exkluzivní kousky, které se dokonale hodí do interiérů secesních domů, ale také do starých statků, venkovských sídel, hotelů či restaurací, které jsou koncipovány v retro stylu. Podlahové krytiny, obklady a dlažby. Stavebniny, dřevo, okna a dveře.


Stroje, nářadí a dílna. Koupelna a sanitární zařízení. Různé formáty, barevné odstíny, povrchy, mozaiky i dekorace.

Obklady nejen do koupelny. Lesklá retro dlažba MAIOLICHE velice vhodná i jako zajímavý obklad. Elegantní hravá série vás zaujme výrazně modrými obklady s moderním dekorem, které vytváří ve spojení s šed. Specializujeme se na retro obklady a dlažby, secesní a patchwork vzory, velkoformátové moderní dlažby s cementovým a kamenným designem, dlažby imitující dřevo, mozaiky, venkovní dlažby na terče a kompletní nabídku zařízení a služeb pro koupelny a interiéry. Základem designu koupelny jsou jednoznačně obklady a dlažba, kvalitní vodovodní baterie, sprchy nebo sprchové sety a sanitární keramika od renomovaných výrobců.


Když chcete jednoduše modernizovat vzhled svojí koupelny, vyberte si nový koupelnový nábytek. Dodejte své koupelně originální vzhled s novými kachličkami. Nabízíme obklady a dlažby do koupelny s klasickými, retro i moderními vzory a texturou.


Romantická retro koupelna , koupelnový koncept SIKO: koupelna s luxusní solitérní vanou, v romantickém retro styl. Důvodem je nadčasová krása serie ricordi a jemné sladění všech prvků a dekorů této vyjímečné koupelnové serie obkladů a dlažeb. Také koupelny prodává tyto obklady , avšak u nás dostanete kompletní nabídku.


This video is unavailable.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.