pátek 11. srpna 2017

Ploché potrubí k digestoři

Plastové potrubí k digestoři Při výběru ODSAVAČE PAR budete jistě hledat model, který je tichý a výkonný. Odsavač je však pouze jednou částí systému, který bude sloužit k odvedení nežádoucích par z Vaší kuchyně. Ploché potrubí systému Ventilaplast pro nahrazení kulatého potrubí zejména v podhledech. Hranaté plastové potrubí z PVC je pevné a hladké - díky tomu je hygienicky vhodné. Nepodléhá korozi, ma dlouhou životnost, snadno se spojuje.


Doporučujeme naplánovat odtah z digestoře po co nejkratší trase s co nejméně ostrými přechody či rohy. POTRUBÍ K DIGESTOŘI známé také pod názvem VentilaPlast je nejčastějším montážním potrubím pro odtah páry z digestoře. Výhodou systému VentilaPlast je velká nabídka komponentů jak v kruhovém tak hranatém provedení. Pro odtah byla použita hliníková hadice semivent o průměru 120mm napojená k digestoři a vedená až ven na fasádu domu, kde byla zakončena mřížkou.


U digestoře ani v potrubí nebyla zpětná klapka. Do domu proto otevřeným otvorem silně pronikal venkovní vzduch. Nabízíme kompletní vzduchotechniku pro napojení digestoře.


Neváhejte nás kontaktovat. MONTÁŽ A SERVIS DIGESTOŘÍ. Zajistíme montáž digestoře a vzduchotechniky. Provádíme servis digestoří. Prohlédněte si naše mo.


Jestliže vedete odtah k digestoři podlahou nebo soklem u skříňky (u ostrůvkových digestoří výsuvných z kuchyňské linky) nebo potřebujete použít nízké odtahové potrubí v podhledu (u ostrůvkových nebo stropních odsavačů par), můžete zvolit i potrubí ploché. Tento typ odtahového potrubí má rozměry × 2mm. Jestliže potřebujete potrubí pro digestoř o průměru 1mm, můžete si vybrat v této kategorii. Najdete zde nejen běžné kulaté potrubí , ale také ploché potrubí či různá kolena pro propojení všech komponent potrubí k digestoři.


Vše o průměru 1mm. V případě, že budete chtít poradit, nás neváhejte kontaktovat! Prodáváme ventilační potrubí ploché a čtyřhranné pro rozvody vzduchu od digestoří a ventilátorů. Ventilační potrubí ploché je vyrobeno z kvalitního plastu.


POTRUBÍ VZDUCHOTECNIKA VentilaPlast je velmi kvalitní plastové potrubí pro rozvod vzduchu. Snadná a rychlá montáž i pro domácí kutily. Spojka kulatého potrubí s klapkou 87. Kč Zpětná klapka 2x 90.


V kombinaci s PVC tvarovkami, odbočkami či přechodkami na jiný rozměr kruhového potrubí , ale i na ploché potrubí z plastu , skládáte jednotlivé komponenty jednoduše jako stavebnici (pouhým zasunutím) a přelepením PVC těsnící páskou. Digestoř je již zakoupena a namontována. Vývod do komína je také již připraven, jedná se o novostavbu.


Potrubí lze též použít k rekuperaci nebo k digestoři. MORA Páska upínací kovová. Koleno plastové hranaté je určeno k ohybům plastového potrubí v úhlu 90.


Ploché potrubí k digestoři

Spiro potrubí se spirálně. Dobrý den, potřeboval bych namontovat odtahové potrubí k digestoři. AIRFORCE 51 ploché potrubí k propojení se systémem odsávání vzduchu. VENTILA Zpětná klapka KZK 1vzduchotěsná.


FABER Samolepící páska 10m. Potreboval by som nejako vyriešiť odtahové potrubie ku digestoru. V iných bytoch som videl estetické potrubia zrejme z bieleho plastu, ktoré by bolo asi najlepšie riešenie.


Prosím ponúknite cenu za prácu. Nasledne do správy poprosím odhadovanú cenu za materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.