pondělí 7. srpna 2017

Hluboká vana

Akrylátová sprchová vanička, hloubka cm. Odtok: O mm Balená v kartónu. Sprchování ve vaně usnadňuje bezpečné ploché dno a několik variant sprchových zástěn nebo dveří.


Na vanu navazuje koncept. Sedací vana nebo sprchová vanička 1x 75.

Panel čelní k hluboké vaničce 80x80cm, výška 35cm, bílá B83. Tato položka je pouze panel k vaničce ! Fotogalerie Vany a vířivky pro inspiraci. Gumová vana – je odolná.


Snadno ji srolujete a přenesete k například vyčištění. Bývá však těžší a méně hluboká (kvůli měkkému lemu). Plastová vana – je lehká a může mít vyšší lem.


Naopak se nedá se srolovat, a tak se hůře přenáší.

Při extrémní zátěži může prasknout. Jak hluboká by vana v kufru měla být? Je lepší nízká nebo vysoká? Záleží na tom, co v kufru vozíte a jakým terénem jezdíte. Podle našich zkušeností ale vana nemusí být hluboká , neměla by být ani moc nízká, ale tak akorát vysoká.


Aristar vany mají lem vysoký cca cm. A to nám vychází jako ideální hloubka. Před koupí vany do koupelny si ujasněte, jaká má být.


Volně stojící vana , sedací vana , vířivá, masážní? Hydromasážní je ideální na relax. Praktickou vanu s dvířky oceníte při mytí osob se sníženou pohyblivostí. Inspirujte se a vybírejte ze stovek van na FAVI.


Díky nízkému vstupu do vany. Snížená vana - hloubka cm. Nízká obdelníková vana vana 1x cm. Filtrování: Kontakty. Objednávky a dotazy na stav.

Vybírejte si Sprchové vaničky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Elegantní hluboká vana MEXEN MONTANA ozvláštní vaši koupelnu. Vana se, díky svému jedinečnému vzhledu, hodí do jakkoli zařízené koupelny.


Značka Mexen se zaměřuje na kvalitu a originální vzhled produktů. Netvoří se tam totiž obvyklý válec, ale hluboká vana napěněné vody. Plavec či loď, kteří se zde ocitnou, se najednou propadají ke dnu, hustota vody je totiž bublinkami snížena na.


Prostorná hluboká vana s roztažitelnou stříškou a integrovanou ventilační síťkou, teleskopická rukojeť a velký nákupní koš v hliníkovém rámu. Společnost MOON s dlouholetými zkušenostmi vyvíjí inovativní výrobky testované v Německu za atraktivní ceny při současně nejvyšších nárocích na kvalitu, servis, zdraví a moderní design. Porovnání Skladem ještě ks Polohluboká sprchová vanička se sedátkem VIKI LUX vyztužená technologí GREENSIR.


Sprchová vanička litý mramor iCAST RECTA. Hluboká vanička VIKI LUX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.