čtvrtek 3. srpna 2017

Bidetovací sedátko

Directly-Employed (PAYE) Engineers, DBS-Checked. Elegantní bidetovací sedátko , které se jednoduše instaluje. Jemný a vzdušný vodní proud o teplotě těla. Nastavitelný tlak sprchovacího proudu.


Bidetovací sedátka COWAY jsou zdravotní pomůckou, která může zásadně zlepšit kvalitu osobní intimní hygieny. Na první pohled vypadá jako běžné toaletní sedátko , ale liší se. Elektronické bidetové sedátko je pro celou rodinu Využití pro ženy, muže i děti přináší intimní hygienu a pocit čistoty. Kromě dokonalé očisty nezpůsobuje elektronické bidetové sedátko na rozdíl od toaletního papíru byť sebejemnějšího podráždění pokožky, žádné oděrky a praskliny kůže.


Přídavný bidet na studenou vodu, ABS. Bidetová sedátka COWAY jsou vyrobena z antibakteriálního materiálu a mají samočisticí program, kdy se trysky automaticky čistí před a po každém použití. Nejnovější obsah z blogu. O bidetech převážně nevážně.


Už i WC lze ovládat mobilem! CLEAN STAR bidetové sedátko , SAPHO E-shop. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Více informací - Koronavirus.


Sedátko a víko s mechanismem plynulého sklápění. Designové bidetovací sedátko pro lepší intimní hygienu. WC, na která lze toto sedátko použít, najdete na.


Bidetovací sedátko

Pro zobrazení více produktů. Dle typu a výrobce mohou sedátka obsahovat sprchy, nastavitelnou teplotu a tlak vody, nastavitelné pozice trysek, dálkové ovládání, světlo a jiné. WC sedátko s bidetovací funkcí DURAVIT SensoWash Slim je navrženo tak, aby padlo jako ulité do každé koupelny.


Bidetové sedátko Geberit Tuma Comfort duroplast černá 146. Pokud ale teprve zvažujete, jakou sérii DURAVIT do koupelny vybrat, sáhněte po Darling New, DuraStyle, Happy D. ME by Starck, PComforts, Starck nebo Starck 3. S těmito sériemi tvoří SensoWash Slim dokonalý pár. A nejen to, nabízí také většinou více funkcí, než klasický bidet. Mezi první výhodu bidetového sedátka můžeme za�. Praktické bidetovací sedátko vás očistí jemným a vzdušným vodním proudem o teplotě těla a intenzitě, jakou si sami zvolíte.


Ovládací panel je lehce přístupný a zcela jasný. Stačí se jen lehce dotknout a sedátko a víko se automaticky a bezhlučně spustí a zavřou. Zobrazit další zboží. Vzhledem k elegantnímu designu splyne s klozetem tak dokonale, že ho na první pohled nerozeznáte od běžného WC sedátka.


Tento model bidetovacího sedátka vyniká svou kvalitou, designem i výkonem. Je vybaven nejnovějšími funkcemi, a oproti obdobným výrobkům na trhu jej dokonce pořídíte za rozumnější cenu. Nabízí rychlý ohřev vody a díky tomu i úsporu energie.


Tryska, jež vyhovuje mytí intimních partií žen i. Díky trysce s teplou vodou, vyhřívanému sedátku, filtru pro absorbování zápachu, funkci PreMist a samočistícími funkcemi, poskytuje toto bidetovací sedátko vysokou hygienu a komfort. WC a luxusní bidetovací se. Naše automatické elektronické WC sedátko na bidet je nutností pro každodenní osobní hygienu.


Jemně čistí použitím proudu vody. Bidetovací se­dátka COWAY jsou zdravotní pomůckou, která může zásadně zlepšit kvalitu osobní intimní hygieny a má blahodárný vliv na vaše zdraví. Jaké má bidetovací sedátko výhody, jaké funkce nabízí a jak se o něj pečuje, sledujte v našem videu.


Praktické WC sedátko čistí anální oblast sprchovacím proudem vody, která má teplotu těla, v požadované intenzitě. A stejně jako všechny modely Geberit AquaClean je k dispozici s plynule sklápěcím víkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.