pátek 4. srpna 2017

Baterie k vaně

Podomítkový termostat barevné provedení chrom charakteristika výrobků - spotřebiče - současné použití více spotřebičů - pohodlné zapnutí a vypnutí spotřebičů tlačítkem Select - bezpečnostní pojis. Vodovodní baterie do koupelny, k umyvadlu, k vaně a vodovodní baterie do sprchy. Většinou je k celé serii koupelnových baterií i vanová baterie. Vanová baterie může být i podomítková. U podomítkové vanové baterie pak dochází k napouštění vany přepadem.


Pokud vám překáží ve vaší vaně vanová baterie , tak díky podomítkové vanové baterii se tohoto nepohodlí zbavíte.

Pro luxusní a prostorné koupelny, kde je instalována volně stojící vana do prostoru, nabízíme i designové stojánkové vanové baterie pro instalaci na podlahu. TIP: K baterii pod omítku si objednejte i univerzální těleso pod omítku, abyste ji měli k čemu upevnit. TIP: Nezapomeňte si objednat ruční sprchu, abyste se mohli ve vaně i osprchovat. TIP: Aby vám déle baterie vydržela, kupte si také jemný mechanický vodovodní filtr. Skladem, ihned k odběru ks.


Entdecken Sie ausdrucksvolle Stilwelten, innovatives Design und hilfreiche Funktionen. Wählen Sie bei hansgrohe aus einer Produktvielfalt an Duschen, Armaturen oder Thermostaten aus, die auch zu Ihrem Stil im Bad passen. Baterie s ruční sprchou pro volně stojící vany v úpravě chrom.

Odpadní hřib - anglický bronz. Výpusť - anglický bronz mat mm. Vanové vodovodní baterie pro moderní interiéry mají jen málo společného s klasickým řešením, které se už dávno používají v každém bytě. Dnes jsou minimalistické stojaté vanové baterie stále běžnější.


Jsou instalovány ve vaně , která má velmi kladný vliv na dekor koupelny. Toto řešení dodá interiéru elegantní charakter a ukáže se jako velmi funkční. Kupte si kvalitní vanovou baterii, která dlouho vydrží. Praktické vanové baterie se sprchou, elegantní podomítkové, nástěnné, stojánkové na okraj vany. Nejpoužívanější jsou s roztečí 100mm nebo 150mm.


K dostání i retro vodovodní kohoutkové baterie. RAVAK nabízí ucelená řešení pro moderní koupelny. Vybírejte vany, umyvadla a koupelnové doplňky z designových konceptů předních návrhářů, inspirujte se. Při výběru vodovodní baterie k vaně musíte zvolit nejen vhodný typ a design, ale zároveň i správné umístění, které se bude do vaší koupelny nejlépe hodit.


Vanové baterie podle umístění – víte, jakou vybrat? Nalezeno 4nabídek. Hodí se do vany , sprchy i umyvadel. Koupelnové baterie - Umístění: Vanové.

BD baterie na okraj vany , chrom. Diskrétní řešení vás nadchne a váš obklad vynikne. Instalují se snadno do okraje vany. Vybírejte baterie k umyvadlu, vaně nebo sprše z nabídky firmy Ravak. Důležité je, aby vanová baterie zapadala do celkového konceptu koupelny a ladila s dalšími prvky v koupelně.


Designová vanová baterie k volně stojící vaně se sprchou. Pohodlné pákové ovládání, součástí dodání je mosazná ruční sprcha v barvě baterie i sprchová hadice. Baterie má přepínání mezi napouštěním vany (z hrdla) a sprchou. Celková výška baterie - 865mm, výška k hrdlu 670mm.


Keramická kartuše 35mm. Vonové vodovodní baterie jsou kombinované se sprchou. Díky přepínači na baterii je používání sprchy ve vaně jednoduché ať už se jedná jen o umývání vany nebo pro využití vany jako sprchy s použitím vanové zástěny nebo sprchového závěsu. K vanové baterii lze snadno doplnit i držák sprchy a nebo sprchou tyč.


Velkým hitem poslední doby jsou termostatické baterie , které můžete nainstalovat jak k vaně , tak i do sprchového koutu. Mnoho z nás zažilo moment, kdy jiný člen rodiny zapnul další vodovodní baterii a tím pádem vám při sprchování začala téct studená nebo nebo naopak horká voda. Tomu termostatická baterie zabrání, dokáže totiž udržovat stále stejnou teplotu.


Vyberte si z široké nabídky bezpečnostních a zdravotních pomůcek do koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.