pondělí 7. srpna 2017

Automatické závlahy hunter

Automatický závlahový systém Hunter. Najdete zde všechny informace potřebné k výběru typu závlahy. Zda zvolit závlahu postřikem, jak vybrat kapkovací potrubí či jiný typ mikropostřiku či podzemní závlahy. Senzor Hydrawise Senzory Hydrawise HC FLOW-B pre automatizovanú kontrolu závlah.


Ako funguje automatický závlahový systém Hunter. Závlahové systémy na váš trávnik. Voda je neodmysliteľnou súčasťou zdravého rastu rastlín. Zavlažovací systém - Moderné riešenie závlahy pre každú záhradu. V ponuke máme kompletný sortiment komponentov pre automatické závlahy - trysky, postrekovače, elektromagnetické ventily, ovládacie jednotky, potrubia atď.


Zahradu jako místo pro zábavu a odpočinek si bez stále zeleného a svěžího trávníku nelze představit. Z ávlahový systém TORO, HUNTER , RAIN BIRD je cenovo dostupné, profesionálne riešenie na ktoré sa viete vždy spoľahnúť. This feature is not available right now. Please try again later.


Jedná se o trysky s velmi malou spotřebou vody vhodné pro automatické závlahové systémy, které jsou připojeny na průtokově slabší zdroj vody. Návrh a inštalácia závlahy. Nastavení rotačního postřikovače Hunter I - 20. Za tuto dobu jsme namontovali desítky závlahových systémů k plné spokojenosti zákazníků.


Doba závlahy závisí od typů postřikovačů na příslušné sekci. Hydrawise WiFi Řídicí jednotky Hydrawise WiFi pro automatické ovládání závlahového systému. U každé sekce tedy může být (a bývá) doba závlahy jiná. Doporučení o potřebné době závlahy vám poskytne instalační firma, která zná srážkové výšky jednotlivých postřikovačů při určitém sponu.


Automatické závlahy hunter

Sami si to také můžete změřit, pokud si na ploše konkrétní sekce rozmístíte nádobky a za. Postřikovače Hunter I-Ultra jsou vybaveny hlavní tryskou a dvěmi vedlejšími rozprašovacími tryskami s menším dostřikem, čímž je zaručena vysoká rovnoměrnost závlahy. Dostřik postřikovačů se pohybuje kolem m, v závislosti na volbě trysek, při pracovním tlaku baru. Revolučný MP rotátor je vybavený jedinečným systémom dodávania rotačného prúdu s viacerými dráhami, ktorý dosahuje výsledky šetriace vodu. MP Rotator závlahy Hunter.


Namiesto toho, aby jednoducho striekali vodu do krajiny. S instalací automatické závlahy do zahrad rodinných domů, parků, sadů, vinic, tenisových kurtů či fotbalových hřišt, máme letité zkušenosti, proto neváhejte a kontaktujte nás! V případ ě jakýchkoliv dotazů k nabízeným produktům či celé oblasti systému podzemních automatických závlah, Vám rádi poradíme, či dle možností pomůžeme.


Naša spoločnosť začala realizovať automatické závlahové systémy pod hlavičkou firmy CM-BAZÉNY s. Po úspešných sezónach sa však rozhodla požiadať o dotáciu zo ŠR na začiatok podnikania. Tak vznikla nová dcérska spoločnosť CM- ZÁVLAHY. Zaisťujeme záručný aj po záručný servis závlahových systémov HUNTER.


Ponúkame návrh aj montáž čerpacej stanice pre závlahové systémy. Navrhneme systém, ktorý efektívne zavlaží každý kúsok Vašej záhrady. Nejen pravidelný a bezstarostný automatický provoz je výhodou závlah Hunter.


Tyto zavlažovací systémy jsou velmi odolné a spolehlivé. Výsuvné sprayové postrekovače Hunter s reguláciou tlaku sú navrhnuté pre potreby akejkoľvek inštalácie. Postrekovač PRSs hnedou hlavou optimalizuje tlak klasického sprayového postrekovača na úroveň bar (2PSI). Preto po mnohých skúsenostiach s rôznymi značkami, dnes preferujeme hlavne amerického výrobcu komponentov pre automatické závlahy Hunter.


S využívaním komponentov tejto značky sa nám podarilo úplne minimalizovať reklamácie na menej ako. Vďaka tomu vám vieme poskytnúť predĺženú záruku na nami navrhnutý, realizovaný a pravidelne udržiavaný závlahový systém, až.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.