úterý 18. července 2017

Tlaková pumpa

Rádi vám poradíme a vybereme takovou nádobu, která by splňovala vaše potřeby a požadavky. Tlaková pumpa pro doplňování vody do kotle parního stroje. Napájení V (1V).


Vysoká spolehlivost, kvalita, perfektní servis a spokojenost zákazníků jsou základem naší firemní politiky. Nabízíme moderní a kompletní servis v oblasti profesionálního nářadí, strojů, nástrojů a pomůcek.

REMS Push - Osvedčená, spoľahlivá, skúšobná tlaková pumpa pre urobenie kontroly tlaku a tesnosti potrubných systémov a nádrží. Univerzálne použitie Pri inštalovaní sanity, kúrenia, solárnych zariadení a protipožiarnych trysiek, peo pneumatické, parné a chladiace systémy, olejové inštalácie, pri výstavbe kotlov a tlakových nádrží. Stolní páková tlaková pumpa. Příslušenství k frézkám) Hodnocení produktu:.


Ruční zkušební tlaková pumpa REMS Push. Osvědčená, spolehlivá zkušební tlaková pumpa vhodná do podmínek na stavbách pro provádění kontrol tlaku a těsnosti potrubních systémů a. Výkonná, elektrická zkušební tlaková pumpa pro provádění kontroly tlaku a těsnosti v potrubních systémech a nádržích. Elektrická zkušební tlaková pumpa do barů REMS E-Push 2.

Ideální pro plnění solá. Nádoba s vyměnitelným vakem, max. Zkušební tlaková pumpa Rothenberger RP 30. Zesílený nastavitelný kroužek.


Práce i na obtížně přístupných místech. Technické parametryHodnotaRozměr, délka4mmRozměr, výška2mmRozměr, šířka2mmHmotnost4. VlastnostiNepatrné rozměryTestovací hadice s ocelovým opletenímNárazuvzdorné a nerozbitnéJednoduchá manipulace. Pumpa je v robustním kovovém provedení. Skúšobná elektrická tlaková pumpa PTP 250.


Osvědčené, spolehlivé tlaková pumpa pro testování tlaku a těsnosti potrubních systémů a nádob. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


RIDGID Vodní tlaková pumpa WT-10. Pneumatická tlaková pumpa Additel 918. Nezávazná poptávka nebo dotaz. Tlakovacie pumpy na kvapalinu, s nádržou odolnou proti korózii, s tlakovým piestom z mosadze odolným voči opotrebeniu, s ergonomickou ovládacou pákou, vhodné pre exaktnú, rýchlu skúšku a kontrolu tesnosti systémov od špičkového výrobcu Roller za najvýhodnejšie ceny na trhu.


Ručná tlaková pumpa ObjeL Odolná voči oleju, nafte, benzínu, brzdovej kvapaline, nemrznúcej zmesi.

Erekční vakuová pumpa - účinný pomocník při problémech s prostatou. Stále více a více urologů uznává účinnost erekční vakuové pumpy a doporučuje ji svým pacientům. Tato terapie může být prováděna jednoduše doma a. Zobrazit všechny podobné produkty. Manometr 0-60bar pro pumpu Rems Pusch.


Tlaková nádoba s vyměnitelným vakem. Kč bez DPH 39Kč s DPH. Sada pro testování tlaku a podtlaku. Používá se v některých případech pro odvzdušnění brzd bez nutnosti přítomnosti druhé osoby.


Je možné použít na test. Osvědčená v průmyslu, výrobě tlakových nádob, potrubních sytémech rozvodů vody a tepla s použitím různých tlakovacích médií (voda, olej, emulze atd).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.