pondělí 24. července 2017

Pozinkovane profily

Pozinkovane profily

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Skupina RAVEN sa snaží vychádzať v ústrety svojim zákazníkom ponukou širokého sortimentu hutníckeho materiálu, výrobkov zo železa a doplnkových služieb. Vybrali jsme několik jeklů, se kterými často pracujete a necháváte si je pozinkovat.


Tyto jekly nyní vedeme už pozinkované, takže máte opět o starost méně. Hutní pozinkovaný materiál, jako jsou trubky a profily , pro vás máme za nejnižší ceny na trhu. Díky povrchové úpravě těchto trubek můžete profily rovnou využít pro stavbu plotů nebo střešních konstrukcí.


Výhodou tohoto materiálu je jeho bezúdržbovost. Děrované profily se používají na výrobu regálů nebo poklopů. Kromě stavebnictví jsou pozinkované profily využívány také v různých zámečnických projektech. Ocelové L profily jsou v jakosti S235JR se zaručenou svařitelností , standardně v 6m délkách.


Pozinkovane profily

V nabídce máme pozinkované jekly, trubky, plechy, L profily a pásovinu. Materiály lze dle požadavků nadělit na požadované délky. Pro dopravu hutního materiálu můžete zvolit externí Toptrans nebo naše vozy Iveco, samozřejmostí je osobní odběr.


Poradie-Názov Názov Cena Cena. Zobraziť všetky značky CAME Combiarialdo Euroferm FAAC KEY NICE Rollkit VWHY. Hliník (341) Plast (101) Oceľ (74) Ušľachtilá oceľ (28) Mosadz (14) nehrdzavejúca oceľ (1) Zobraziť viac Zobraziť menej.


Profily a plechy koupit o objednat u OBI. Pozinkované trubky a tvarovky - závitové. Nabídka systému pozinkovaných trubek a pozinkovaných tvarovek z temperované litiny. Adresa do navigace: Technotron-Metal, s. Plechy, drážkované plechy a plechové mriežkoviny oceníte pri pristavovaní, demontáži alebo na upevnenie. Kari siete sú nepostrádateľné pri stavbe základovej dosky.


Prihlásenie Registrácia. Třídit podle: Název Cena. Tato povrchová úprava chrání trvale a účinně před podkorodováním a konstrukcím zachová kvalitu a kovový vzhled. Sort by Výchozí tříd�.


Dle možností rádi zajistíme i specifický rozměr ocelových profilů L. Lišty a příslušenství pro zateplovací systémy - ETICS a odvětrávané fasády. Přihlášení Registrace. Kovové profily – Váš partner pro opláštění budov Kontakt Kovové profily , spol.


Spojovací profily umožňují plynulou regulaci úhlu sklonu střechy až 20°. Systém hliníkových pergol je technicky řešen jako stavebnicový prvek, který umožňuje různé varianty použití a je velice flexibilní při stavbě různých tvarů. Systém lze použít jako samostatně stojící nebo upevněný ke zdi domu. Otevřené ocelové profily s průřezem C vysoké kvality za příznivé ceny. V naší nabídce naleznete otevřené ocelové profily C různých výrobních délek a rozměrů.


Pozinkovane profily

Omítkové profily CATNIC Catnic spojovací systém pro stěny z nerezové ušlechtilé oceli, resp. Stavební materiál pro různé projekty, překlady, stavby schodišť apod. Traverzy jsou dělené na zákazníkem požadovaný rozměr, ceny dohodou.


Osobné odbery momentálne nie sú možné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.