pondělí 24. července 2017

Jika lyra sedátko

Jika lyra sedátko

Jeho čistý, hladký tvar ve spojení s ocelovými úchyty tvoří praktický a trvanlivý celek. Sedátko je určeno výhradně pro kombi klozety Lyra Plus. Nelze použít na závěsný klozet.


Výhodou zmíněného materiálu je barevná stálost. Sedátko si díky kvalitnímu materiálu udržuje dlouhodobě své. Sada na uchycení WC 6x8mm HMSADAWC. MULTI manžeta k WC vněj. Ve Vaší nabídce však už festa není a rozměry sedátka lyra se neshodují.


Potřeboval bych proto poradit, jakým sedátkem z Vaší nabídky ho můžu nahradit. Děkuji předem za odpověď. Doska na sedenie s poklopom, príchytky z nerezu, Lyra Plus. JIKA - Sedátko Lyra plus pro závěsné klozety 8. Lowest Prices on Top Items. Check Out jika On eBay.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. WC, z duroplastu, antibakteriálna úprava, oceľové úchyty Jika. Výrobca: Záruka: rokov Cena: MOC: 37.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Kontakt uživatele s každým klozetem zprostředkovává sedátko. Geberit Duofix Special - sada pro závěsné WC 111. Cubito pure Hlavová sprcha 3x 3mm,. Lyra Plus Skříňka Lyra Plus Viva zásuvkami pro umyvadlo cm.


Jika lyra sedátko

Sedátka doporučujeme ke klozetům ze stejné série. Na sedátko Lyra plus poskytujeme záruku let. Je tedy zřejmé, že právě jeho kvalita je stejně důležitá jako sam. DPH , plus náklady na doručení. Antibakteriální sedátko Slowclose - plastové úchyty.


WC prkénko, záchodové prkno, záchodová deska na WC. Je jedno, jak jim říkáte. Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI. Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti.


Dostupnost: Skladem u výrobce. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Provedení s kovovými úchyty. Jika LYRA PLUS klozetové sedátko 8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.