úterý 4. července 2017

Ohřívač vody pod umyvadlo

Ohřívač vody pod umyvadlo

Přívo nebo jiný zdroj studené vody však na řadě míst je, stejně tak jako elektrický proud. ANDRIS LUX je elegantní a výkonný elektrický zásobníkový ohřívač vody s kompaktními rozměry. Díky nim ho můžete snadno instalovat nad nebo pod umyvadlo. Umisťují se na větev teplé užitkové vody , co nejblíže od baterie.


Výhodou těchto ohřívačů je malý, příjemný vzhled a ekonomický ohřev vody. Ohřívače vody pod umyvadlo i do skřínky. Díky nízkým rozměrům bojler snadno umístíte pod umyvadlo. Nebude na první pohled vidět, ale splní 1 svůj účel. V případě úplné nepřítomnosti teplé vody.


V areálu bude možné bez problémů instalovat nejen ohřívač vody pod dřezem vhodné velikosti, ale také přizpůsobit zásobník vedle místa, kde je pro koupelnu velký objem. Bojler je zásobníkový ohřívač vody. Má podobu tlakové nádoby uložené většinou nastojato, ale někdy i naležato.


Který bojler je pro Vás ideální? POUŽITÍ: Přístroje ESH U-N Trend jsou vhodné pro zásobování jednotlivých odběrných míst teplou vodou, např. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vhodné umístění tohoto ohřívače je pod umyvadlo. TECHNICKÝ POPIS Nádoba ohřívače je ocelová smaltovaná pro tlakové zapojení, elektrické topné těleso je.


Prostorově nenáročný, úsporné řešení ohřevu vody kamkoli – i na chalupu, chatu apod. Lze si vybrat umístění pod nebo nad umyvadlo , dřez či vanu. Jaký by měl mít průtokový ohřívač vody výkon?


Ohřívač vody pod umyvadlo

Tento elektrický ohřívač je určen pro přípravu teplé vody v domácnostech, na chatách a různých sociálních zařízeních. Umístit průtokový ohřívač pod umyvadlo však nese některá rizika spojená s případnou havárií a dává tak požadavek naprosto dokonalého zpracování přívodu i odvodu vody od. Zobrazuje se produktů Seřadit podle. V sérii s bojlerem 50l jsem právě ohřívač 5l zapojit chtěl (resp. o tom hypoteticky uvažuju).


Ale nevím, jestli v tom není nějaký háček. Pokud bych odebíral na mytí nádobí v kuchyni jen málo vody ( pod 5l) po krátkou dobu, bylo by asi hospodárnější připojení ohřívače 5l přímo na studenou vodu. Díky tomu, že má menší objem, než běžné zásobníkové bojlery, vám nebude v koupelně zabírat příliš mnoho místa.


Ohřívač vody pod umyvadlo

Uzavřený průtokový ohřívač vody s možností používání i na více odběrových místech. Elektrický Beztlakový zásobníkový ohřívač o reálném objemu litrů. Rozměr (ŠxVxH) 25x45x2cm. S mechanickým ovládáním. Stupeň ochrany ve standardu IP 24.


Instalace pod umyvadlo. Funguje při napěti o 2V. Maloobjemový elektrický ohřívač vody pro jedno nebo více odběrných míst dostupný v objemech a litrů. Možnost umístění pod nebo nad.


Elektrické průtokové ohřívače vody řady PTO7jsou svým tvarovým řešením a rozměry určeny k použití např. Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému. Je určen pro pužití pod umyvadlo , dřez, sprchu.


Některé druhy ohřívačů s elektronickou regulací dokážou dohřívat vodu ze solárních systémů v případě, kdy solární systém nedodává potřebný výkon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.