středa 5. července 2017

Odvodňovací žlaby plastové

Odvodňovací žlaby plastové

Vysoká kvalita provedení. Pro zatížení od do tun. Odtokové plastové žlaby jsou výrobky s malou hmotností, což usnadňuje jejich přepravu do místa určení, jakož i montážní práce.


Nízké výrobní náklady umožňují aktivně používat produkty pro dešťové splašky, které jsou nezbytné v venkovských domech, na soukromých zařízeních pro různé účely, navíc jsou žlaby používány jako okapy pro odtok vody na. Betonové a plastové odvodňovací žlaby od předního evropského výrobce. Hľadaný výraz: Zoradiť: Odporúčan é Hodnotenie Najlacnejšie Najdrahšie A Z Z A Najnovšie Expedície. Koncovka plastového žlabu od € Skladom.


Termín dodání je 1-pracovní dny od přijetí objednávky. Rozměry žlabu jsou světlá šířka 100mm, stavební šířka 114mm. Plastové odvodňovací žlaby Vám dovezeme po celé ČR.


MEAHOME 1je bez spádu dna. Tyto žlaby mají prakticky neomezenou životnost. Nízká hmotnost, snadná manipulace, snadné napojení na kanalizaci DN 1a nízká instalační výška, to vše přispívá k rychlé a jednoduché instalaci. Dokonale hladký povrch také zajišťuje výborné odtokové parametry.


Je ekologický a šetří náklady na montáž. Velmi zajímavá je nízká hmotnost. Popis: Dobrý den, Prodám celoplastové žlaby , pochozí, nové, nikdy nepoužité.


Odvodňovací žlaby plastové

K dostání jsou žlaby z kvalitního plastu nebo polymerického betonu s různými typy krycích roštů – plastové , pozinkované, litinové nebo nerezové. Pro speciální aplikace jsou vyráběny žlaby monolitické. Samozřejmostí je ucelená řada příslušenství. Liniové odvodňovací systémy společnosti ACO odpovídají ČSN EN. Podle způsobu použití jsou tyto prvky dodávány s pozinkovanými, litinovými nebo.


Počet variant produktu: 2. Lineární odvodňovací žlaby s nízkou hmotností a snadnou montáží, mříží z pozink oceli a únosností tuny. Na objednávku Doručíme do - pracovných dní. Poklopy na šachty a jímky - kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace. R kvalitní šachtové poklopy.


V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. Liniový odvodňovací systém z polymerického betonu. AkN, B1kN, C2kN, D4kN, E6kN, F9kN. Rošty odvodňovací žlaby Rošty, mřížky k odvodňovacím žlabům mají různé zatížení a strukturu. Základní jsou lehlé pozinkové, které snesou malou zátěž.


ACO vytváří chytrá systémová řešení, která fungují oběma způsoby: ochrana lidí před vodou a naopak. Nabízíme vám efektivní odvodňovací systémy pro hospodaření s povrchovou a dešťovou vodou. Vsakovací bloky a retence.


Nádrže na dešťovou vodu. Sklepní světlíky a okna. Odvodnění domu a zahrady. Vyberte si vhodné žlaby z naší nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.