pondělí 17. července 2017

Hadicové spojky kovové

Spojky a přípojky koupit o objednat u OBI. Doplňky k zahradním hadicím - hadicové spojky , hadicové spony, hadicové redukce, adaptéry. Pevné spojení hadice umožňují ostny, které má rychlospojka na kovové části. Stačí jednoduché zatáhnutí a spoj hadicové spojky a zahradní hadice se uvolní.


Niektoré sú opatrené tzv. Hadicové spony všech druhů.

Skladem více než mil. Vzorky a katalog zdarma. Prípojky a spojky nákup a rezervácia v OBI. Pro připojení na vodovodní kohoutek. Tato rychlospojka je vhodná pro 13mm hadice.


Díky bytelné upínací matici vyrobené z vysoce kvalitního kovu v. Plastové hadicové spojky , koncovky, redukce klasické pro připevnění hadice hadicovou sponou hadicové spojky , koncovky, redukce a rozprašovače klasické - TĚSNĚNÍ NÝVL s. Kovové trubky a hadice. Nástrčné spojky John Guest.

Trubky a príslušenstvo. Benešov - PK Technik Benešov. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou!


Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Přihlásit se Vytvořit nový účet Poptávkový formulář.


Javex Trade Nabízíme dodávky nejen pro průmys. Bezzávitové hadicové spojky slouží pro připojení hadic pouhým nastrčením bez nutnosti další fixace. Přímá hadicová spojka redukovaná GRS. Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Dostupnosť: do dní.


Vhodné pro hadice velkých průměrů. Nerezové a pozinkované hadicové spony širokého kvalitativního spektra. Nakupujte hadicové upevňovací spony na Svetla-online. Obloženie spojky Vari kovové.


Spojka Vari, Terra kovové obloženie. Popis: velikosti, cena za kus. Hlavní město Praha, cena 20Kč, od Sochur na Sbazar.


Spony Cobra jsou vhodné na malé průměry hadic a zejména tam, kde je k dispozici malá montážní výška, klasické spony se šnekovým šroubem jsou vhodné pro běžné typy tlakových hadic.

Silnější verzí spon, jsou spony se šroubem s kloubovým uložením vhodné i pro robustní hadice, nebo savice s kovovou, či. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Námi nabízené hadicové spony slouží pro pevné uchycení koncovek na různé typy hadic a jsou používány v řadě průmyslových odvětví.


Dodávány v řadě rozměrů a materiálových provedení (např. uhlíková ocel, galvanizovaná ocel, nerez AISI 3a AISI 3a další dostupné na objednávku) což umožňuje jejich použití v širokém rozsahu pracovních parametrů a. OBI online a vo Vašej OBI predajni!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.