pondělí 17. července 2017

Automatická závlaha trávníku

Návod pro instalaci automatického zavlažovacího systému. Automatická závlaha svépomocí. Vydatnost zavlažování má být u déle založeného trávníku taková, aby půda pod trávníkem byla dostatečně vlhká. Závlaha Hunter Závlaha trávnika.


Môžete vybrať v našom internetovom obchode potrebné materiáli pre automatickú závlahu.

Každá zeleň totiž potřebuje kromě dalších činitelů – jako je půda, další živiny a vzduch – především vodu. Víme, že dešťové srážky nejsou schopny toto zabezpečit a proto je nutno zavlažovat. Společnost GARDENA nabízí vše pro zavlažování vaší zahrady. Objevte široký sortiment produktů, od zahradních hadic, zavlažovacích systémů, až po kapkové zavlažovače.


Pokud potřebujete zavlažovat záhony, skleník nebo živé ploty, ideálním řešením je kapková závlaha. Tento šetrný způsob zalívání vám ušetří nejen peníze za vodu, ale je prospěšný i pro vaše rostliny. V závislosti na velikosti a bujnosti vaší zahrady může automatizovaný zavlažovací systém nabízet své výhody.

Na čase, dni ani době trvání zavlažování přitom nezáleží – zavlažovací počítač za vás v tomto ohledu převezme příslušnou práci a ušetří vám tak čas i nervy! Jak automatická závlaha trávníku vypadá? Postřikovače s tryskami jsou rozmístěny ve vhodných místech po celé zavlažované zahradní části s trávníkem. Je založen na využití produktů systému GARDENA Sprinklersystem, které zajišťují pohodlné zavlažování trávníku pomocí výsuvných zavlažovačů. Výsuvné zavlažovače jsou trvale nainstalovány pod zemí a jsou propojeny potrubním systémem.


V době, kdy je třeba zavlažovat zahradu a přivádět vzácnou vodu přesně tam, kam je potřeba, se automaticky vysunou. Výběr toho správného závlahového systému se odvíjí hlavně od vaší náročnosti na výslednou podobu trávníku. Na montáž postačí jen trochu zručnosti a času. Položení automatického závlahového systému do hotového trávníku.


Výkopy zvoleny formou drnování. Fotky na této stránce může. Tím se ušetří až polovina vody oproti ostatnímu zalévání. Alternativním řešením závlahy fotbalových hřišť, především pro menší fotbalové kluby, je závlaha pomocí vozíku REMO. Vozík REMO je ideálním řešením závlahy fotbalových hřišť pro kluby, které si nemohou pořídit automatický systém s postřikovači, ať už z finančních nebo provozních důvodů.


Tento systém však není plně automatický a potřebuje obsluhu. Mikrozávlaha postřikem U rostlin, které potřebují individuální množství vody nebo větší vzdušnou vlhkost, se nejlépe uplatní závlaha postřikem.

Kompletný zavlažovací systém eshop - trysky, postrekovače, potrubia pre automatické závlahy. A všetko pre realizáciu závlahy aj svojpomocne. Zavlažovacie systémy od spoločnosti ProRain. Kvalitní automatický závlahový systém je dobrou investicí z rychlou návratností díky kvalitnímu hracímu povrchu a zejména podstatně nižší spotřebě vody, který oproti běžným přenosným a mobilním. V posledních letech je průběh léta velice teplý a suchý.


V těchto podmínkách, pokud nemáme založen trávník ze suchovzdorných travních směsí a požadujeme určitou kvalitu, je nezbytná jeho doplňková závlaha. Jedním z nejvíce zatěžovaných trávníků jsou hrací plochy fotbalových hřišť. Kvalitní a spolehlivá závlaha je předpokladem kvalitní hrací plochy, rychlé regenerace trávy při vysoké zátěži a svěžího vzhledu trávníku. Naší specializací jsou automatické zavlažovací systémy, relizace zahra včetně údržby zahrad. Zbytek na zavlažování trávníku.


Celé zavlažování je napájeno ze studny, která svou kapacitou nestačí a tak bylo nutné instalovat ještě další vodní nádrž, do které pomalu dotéká voda ze studny. O toto se starají snímače hladiny. Jeden je ve studni – vypne, když dojde voda.


Další je v nádrži – vypne, pokud je plná. Letošní počasí vypadá podobně jako loňské, na sucho je třeba se připravit. Podzemní kapková závlaha. Toto řešení má své výhody i nevýhody.


Hlavní výhodou podzemní kapkové závlahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.