úterý 4. července 2017

Domácí vodárna

Nabízíme kvalitní domácí vodárny od předních světových výrobců. Domácí vodárny SIGMA Darling z naší výroby v Hranicích na Moravě dnes zná celý svět. Při výběru domácí vodárny je nutné brát v potaz mnoho faktorů, mezi něž patří např. S námi se však volby domácí vodárny obávat nemusíte, neboť našim zákazníkům již několik let pomáháme vybrat nejvhodnější domácí vodárny pro rodinný dům, zahradu.


Na rozdíl od samostatného čerpadla se vodárna automaticky spustí a vypne, a to v závislosti na tlaku a průtoku vody v soustavě, takže není nutné čerpadlo ručně spouštět při každém odběru vody.

Běžné domácí vodárny jsou vybaveny nádobou, která se stará o udržení tlaku v. Po vypuštění vodárny se bude ukazovat nulový tlak vody. Když Vám domácí vodárna začne zapínat častěji, než bylo obvyklé a nakonec už i. Po výměně vaku nebo při podezření na možnost úniku vzduchu z nádoby. Automaticky distribuuje levnou dešťovou vodu ze sudu, studny nebo cisterny do domácnosti nebo zahrady. Jako domácí vodárna se označuje soustava čerpadla a doplňujících zařízení, která bez dalšího řízení a nastavování zajišťuje plynulé zásobování tlakovou vodou - do vodovodních kohoutků, nebo pro zahradní využití.


Sigma domácí vodárna Napište mi pokud potřebujete pomoc s nastavením, případně se podělte o Vaší.

Tlakové spínače Tlakové spínače patří mezi základní součásti domácích vodáren. Automatické využívání užitkové vody - k zavlažování zahrady nebo použití v domácnosti. Záleží na uživateli, jaký typ si vybere.


V sortimentu máme vodárny, které používají tlakový spínač a také inverzní tlakový spínač, který slouží jako ochrana suchobehu. Musíte z ní vypustit vodu a natlakovat dle videa. I ve všech expanzních nádobách by se měl kontrolovat tlak.


Solární expanzomat, na topení. Takže pokud máte na zahradě potok, říčku nebo poblíž nádrž, je pro vás domácí vodárna to pravé. Pridať medzi obľúbené.


Dostupnost: V externím skladu - expedice - hodin. Zdrojů pro domácí vodárnu může být více. Používá se studna, vodní vrt, blízký vodní tok nebo dokonce nádrž na dešťovou vodu. Standardně se skládají z několika součástí: čerpadla, tlakového spínače a tlakové nádoby. V závislosti na typu domácí vodárny mohou obsahovat i další součásti, jako je řídicí jednotka, frekvenční měnič, který udržuje stálý tlak vody při jejím odběru.


Pouze takto silný motor má dostatečnou výkonovou rezervu, aby u něj nenastalo přetížení či.

Frekvenční měnič EcoPower řídí otáčky čerpadla a tak udržuje konstantní tlak v systému při proměnlivém průtoku. Měnič EcoPower dále chrání motor. Sací schopnost čerpadla až metrů.


Použití vodárny je velmi široké. Automaticky zajistí čerpání vody ze studny, cisterny nebo sudu s dešťovou vodou do zahrady nebo domácnosti. Kryt čerpadla je vyroben z nerezové oceli, proto nehrozí rezivění vody.


Asynchronní motor je vybaven tepel. Naše tlakové nádoby jsou léty praxe prověřenými výrobky na které poskytujeme jak záruční, tak pozáruční servis. Pro běžné domácnosti jsou zde nejpoužívanější domácí vodárna ELEPHANT FLOW.


Pro větší rodinné domy jsou vhodné typy ELEPHANT FLOW 3-a 3-100. Nejvýkonnější typ ELEPHANT MULTI 4-1svým výkonem dokáže spolehlivě pokrýt spotřebu vody velkých domácností včetně zavlažování zahra zásobu bazénu, atd. Stacionární vodárna se rychle a snadno instaluje a může distribuovat vodu ze sudů s dešťovou vodou, studní nebo cisteren tam, kde je jí zapotřebí. Tím, že pomocí čerpadla dopravíte vodu ke svému vodovodnímu kohoutku v zahradě, do své pračky nebo k nádržce na.


XXL filtr a zpětný ventil chrání vodárnu a potrubí před usazeninami. Mějte výhodu z těchto možností. Běžná domácnost má totiž vysoké nároky i na. Bezpečnost práce zaručí ochrana proti přetížení.


Vše tvoří jeden celek, což usnadňuje montáž a nastavení. Jedná se o kompaktní domácí vodárnu se samonasávací čerpadlem, integerovanou řídící jednotkou, tlakovou nádobou a vestavěnou zpětnou klapkou. Vodárna je samonasávací a její sací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.