pondělí 15. května 2017

Vana obdélníková

Obdélníková vana ze smaltované oceli. Levá i pravá orientace. Objem vany je 1litrů. Balení bez panelu, nožiček a sifonu. Už první pohled na vanu Polysan DUO prozrazuje, že zde máme co dělat s něčím výjimečným.


Vana obdélníková

Možnost plnohodnotné koupele ve dvou. Oproti akrylátovým vanám s jádrem z ABS mají tyto vany o mnoho silnější vrstvu akrylátu, při poškození se tedy velmi jednoduše akrylát obrousí a vana může dále sloužit. I tradiční obdélníková vana tak může mít překvapivě řešený vnitřní prostor, který nabízí nejrůznější ergonomické prolisy, područky, méně či více kolmý tvar zádové části a bočnic apod. Tento zdařilý model je důkazem skutečnosti, že i na klasickém obdélníkovém půdorysu vany je stále prostor pro originální nápady. Tato obdelníková vana dodá Vaší koupelně eleganci a originálnost.


Provozovatel e-shopu: MAKA THERM CZ s. Odtoková souprava a vanové nohy nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Elegantní obdélníková vana Olsen Spa Vindobona moderního vzhledu z ABS sanitárního akrylátu je koncipována jako single vana. Vana Cindy 1x 80cm bílá.


Vana obdélníková

Vzhled umocňuje zaoblený styl vnitřního prostoru s praktickým výlisem pro umístění podhlavníku. Skladem u dodavatele – prac. Tvar: obdélník Délka (cm): 1Šířka (cm): 70. LETIZIA 1x 1Sanotti akrylátová vana -. Akrylátová obdélníková vana Classic.


V jednoduchosti je krása. Tato klasická vana v moderním pojetí díky svým subtilním tenkým bočnicím poskytuje příjemný prostor i pro sprchování. Též ve variantě minivany se zkrácenou délkou. Hluboká jako klasická vana , ale kratší, proto se vejde i do malé niky v koupelně.


Při montáži výrobku se vždy řiďte přiloženým montážním návodem. K její výrobě jsme použili akrylát, který vás potěší svou sněhobílou barvou, jíž si zachovává po celou dobu své životnosti. Také určitě oceníte jednoduchou a rychlou údržbu akrylátových van.


Jejich antibakteriální povrch má. Detail produktu Do obchodu. Fondi vana s nožičkami 150. Aqualine akrylátová obdélníková vana Nisa. Find this Pin and more on Architecture.


Prvotřídní materiály, zpracování a velké množství variant rozměrů van pro Vaši koupelnu. Je klasická a zároveň praktická a. Atraktivní rovná obdélníková vana Hopa CASERTA nabízí jednoduché designové linie, které lehce zvýrazňují ostře navržené hrany akrylátové vany. KASANDRA BJ 1× PRAVÁ pravá Vagnerplast. Doprava zdarma Dárek -. ULTRA 150×Vagnerplast.


Zdarma dárek v hodnotě 6Kč! A51CR AlcaPlast Vanový odtokový komplet s ovládáním chrom. SAMANA v obchodě Beliani.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.