pátek 12. května 2017

Roháček pračkový

Skladem - ihned k odběru. Roháček v hranatém provedení. Zpět Dostupnost produktu na prodejnách. Chvilku strpení, načítáme p. Pračkový ventil jako nedílná součást každé koupelny.


Roháček pračkový

Více o kategorii Skrýt text. Kohoutek pračkový se zpětnou klapkou, s filtrem a růžicí, kovovou pákou a vysokou odolností. Sifony umyvadlové Sifony dřezové Sifon sprchové vaničky Sifon vanový Sifon bidetový Vtoky a výpusti k si.


Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Uzavírací a kulové uzávěry: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Roháček pračkový

Sifony, pojistné a rohové ventily za trvale nejnižší ceny. Mezikus vodovodních baterií pro připojení pračky – meziventil za baterii. Kombinované ventily – pračka a roháček. Pokud má rohový ventil špatný závit, bude nutné jej vyměnit, za „ pračkový kulový ventil“. ZP roháček kombinovaný pračkový ventil.


S měkkými konci pro bezpečné připojení na výpust pračky nebo myčky a na pračkový sifon. Rohový pračkový ventil značk. Dvojitý roháček s matkami PN 1 max.


Roháček pračkový

Vyměnit to jde, je to na závit. Ale při zpětné montáži je nutné závit napakovat buď teflonovou páskou, nebo nití. Cena produktu bez dopravy Na dotaz. Obchod nemá dostatečný počet hodnocení. Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních.


Zástěna je kvalitní, zatím vše funguje jak má. Bohužel asi není dřezová vodovodní baterie pro beztlaký ohřívač se sprchou, takže budu muset koupit nějakou klasickou. Bohužel když jsem dělal vodu měl jsem to špatně změřené (respektive nebyly tam nynější užší dveře), takže jí budu muset asi ještě jednou předělat, aby se mi tam ten roháček vešel.


Kč s DPH: SCHELL: 3: Tlakový splachovač WC - páčkov. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Hledám redukční, jehlový elektromagnetický ventil na 12V. Zároveň se pračkový ventil otevře a bude se počítat průtok.


Oprava pračky Electrolux (vrchní plnění), která teče. Jednocestný elektromagnetický pračkový ventil. Do jednoho roháčku je však namontován T-Kus a do něho namontován ještě jeden roháček - na pračku.


Chci se zeptat, může být přívodní hadice k nové pračce namontována popsaným způsobem? Nebo musí, tak jako kdysi být použitý místo roháčku jiný ventil tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.