pondělí 8. května 2017

Motorový postřikovač

Motorový postřikovač

Chcete-li raději motorový postřikovač , budete si muset připlatit. Najdete zde benzinové zádové postřikovače, nebo přístroje na kolečkách. Pro profi zahradníky existují ale postřikovače i za několik desítek či stovek tisíc korun. Ty je už opravdu nutné vézt za traktorem, mají totiž nádrže o objemu i 2litrů. Motorový postřikovač FUXTEC FX-MSP2.


Dvoutaktní benzínový motor o objemu 4ccm a výkonu 2kW. Je to přenosný, flexibilní stroj zhotovený z velmi kvalitního a vysoce odolného materiálu. Objem nádrže na chemikálie l. Benzínový zádový postřikovač s objemem nádrže litrů, max. MAR-POL motorový zádový postřikovač 14l. Ruční postřikovač Solo 4COMFORT 2l Malý praktický postřikovač SOLO 4s objemem nádrže l. Je vhodný pro ošetřování rostlin na zahradě, na balkóně, ale i rostlin.


Maximum database spee scalability, and concurrency. Velkým plusem je snadná regulace tlaku. Ten nejnižší může mít hodnotu bar a nejvyšší vytvořený tlak může být až barů. To umožní postřik i na skutečně velké vzdálenosti.


Motorový postřikovač

Zádový postřikovač Solo 41 akumulátor. HECHT 4- motorový rosič. Prodám funkční motorový postřikovač. Můžete mít ihned na prodejně Praha - Holešovice. Objednací kód: BOW902b12-.


Více než spolehlivost. Postrekovač je vhodný na ošetrovanie rastlín a je možné ho upevniť na chrbát. Výkonný motorový rosič MB je určen k pohodlné aplikaci hnojiv, chemických i dezinfekčních látek a prostředků na ochranu rostlin. To však zdaleka není všechno.


Tento stroj z dílny Oleo-Mac nabízí řadu funkcí: vedle rosení umožňuje také postřik, zmlžování, ale i práškování nebo transport granulovaných látek. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Kč v obchodech Porovnat ceny. Solo 4Pro postřikovač (1) Přidat do porovnání.


Postřikovač Hobby MAROLEX 8Kč NET 0. Vysoce výkonný, zádový motorový rosič zejména pro velkoplošnou aplikaci kapalných prostředků pro ochranu rostlin proti škůdcům a chorobám. Velký objem nádrže, komfortní pohodlné ovládání a snadné startování. Určený pro použití na ochranu rostlin se širokým spektrem využití, zejména ve vinohradnictví, zahradnictví, lesnictví a drobném zemědělství. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Zádové popruhy usnadňují manipulaci s tímto postřikovačem. Přihlaste se ke slevám. Posíláme akční sezónní nabídky,. Vysoké natlakování kapaliny umožňuje vytvoření velmi jemné kapičky postřiku, kterou je možné aplikovat i na velké vzdálenosti. Díky snadné přestavbě s dodávaným příslušenstvím se jedná o skutečně multifunkční zařízení, které lze využít nejen jako rosič, ale i pro aplikaci tuhých granulí, nebo dokonce jako výkonný fukar.


Stačí sejmout rozptylovou mřížku z koncové. Společnost Husqvarna nabízí ucelenou řadu výrobků pro práci v lese a na zahradě, včetně sekaček na trávu, řetězových pil, robotických sekaček a dalších výrobků jak pro profesionální uživatele, tak pro majitele domů a pozemků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.