čtvrtek 4. května 2017

Elektrický koupelnový radiátor

Elektrický koupelnový radiátor

Radiátory nabízíme buď rovné, nebo zaoblené. Naše topné žebříky můžete také používat buď jako teplovodní nebo v kombinaci s elektrickou patronou jako čistě elektrické koupelnové topení. Elektrický koupelnový radiátor – sušák BK.


E je dodáván osazený elektrickým topným tělesem EL. E vybaveným omezovačem teploty, který zamezuje přehřátí radiátoru. V tomto provedení je elektrický trubkový radiátor bez možnosti regulace výkonu.


E je nabízen s rovným přívodním kabelem pro připojení k elektrické. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u. Digitální termostat TZ pro koupelnový radiátor. Elegantní koupelnový žebřík Zen Bath zn.


Poradíme vám, jak vybrat koupelnový radiátor. Unikátní tipy a rady. Detail Do obchodu-. U lakovaných radiátorů je na povrch nanesena termoreaktivní prášková barva. Koupelnové radiátory, tzv.


Takřka všechny koupelnové radiátory Laurens lze dodat jen na elektrický provoz tj. Vám pak stačí pouze radiátor umístit na zeď a zapojit do zásuvky. Potřebujete-li kombinovaný provoz - není problém. Zajistíme dodávku t-kusu či navrhneme. Nerezový koupelnový radiátor je určen k vytápění koupelen, wc, kuchyní a zárověň slouží jako sušák k sušení ručníků, utěrek, nebo spodního prádla.


Plní nejenom funkci radiátoru v koupelně, ale zároveň i praktického sušáku na ručníky a osušky. Všude tam, kde není možné napojit koupelnový radiátor na ústřední topení, je ideální použít kompletní sadu topného žebříku a elektrické topné tyče. Kromě moderního designu má i vynikající topné parametry.


Kromě uvedených odstínů dodáváme radiátory lakované do barev ze vzorníku RAL nebo dle individuálního výběru. ER s elektronickým regulátorem prostorové teploty se síťovým spínačem a síťovou vidlicí Unischuko 230V~. ER je určen k vytápění prostorů koupelen, sprch, WC, kuchyňských koutů a podobných.


Elektrický koupelnový radiátor

KOUPELNOVÝ ELEKTRICKÝ RADIÁTOR BK. Je nejpoužívanějším typem z. D a vodorovnými rovnými trubkami s připojením na napětí 230V. BK je nejpoužívanějším typem mezi koupelnovými radiátory. Vybrat si můžete dle typu zapojení - buď koupelnový radiátor s klasickým rozvodem, nebo se vám hodí spíše do koupelny elektrický radiátor ? V naší nabídce také naleznete celou řadu topných žebříků, které se v poslední době také staly objektem designerů.


Topný žebřík v koupelně už tak neslouží jen na sušení ručníků, ale také jako exkluzivní doplněk. Praktický, ale zároveň s moderním a elegantním designem vyjádřeným jednoduchými a přímými liniemi. Tento vizuálně jednoduchý, ale zároveň nápaditý vzhled se perfektně hodí do moderní koupelny. Bílý elektrický koupelnový radiátor s regulátorem a programem sušení o rozměru 600x9mm a příkonu 400W.


K elektrickému radiátoru. Možná instalace na stěnu nebo na nožičkách. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Decentní a subtilní žebra v zalomených sběrnicích.


Otopné tělesa pro každou domácnost, oblíbený střídmý tvar a kvalitní zpracování, jistota pro vaši koupelnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.