středa 3. května 2017

Čerpadlo einhell

Čerpadlo einhell

GE-SP 7LL, Einhell Expert. EINHELL TÝŽDEŇ: Získajte dodatočnú zľavu z uvedenej ceny produktu po zadaní kódu EINHE. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání čerpadlo einhell. Jedinečné: Minimální výška sání a odsávání pro variabilní použití.


Kvalita v detailu Snadná regulace úrovně odsávání Mazací spínač pro automatický provoz Velmi kvalitní těsnění kluzných kroužků Těleso skříně z plastu odolného proti rázům Hadicová přípojka. Tlakové čerpadlo s víceúrovňovým oběžným systémem. Motor s příkonem 9W dokáže pracovat kapalinou do teploty °C.


Einhell ponorné tlakové čerpadlo GC-DW 9N při svých možnostech váží jen kg. Great Prices On - Einhell. But Did You Check eBay? Find - Einhell On eBay. Aku AQUINNA Einhell Expert.


S akumulátorovou zahradní pumpou Einhell AQUINNA můžete kdykoli v zahradě a na domácím pozemku využít dešťovou vodu, vodu ze studní a cisteren, abyste ušetřili peníze a také pomohli chránit životní prostředí. Celý popis a technické parametry. Vysoce kvalitní materiály a provedení zaručují skvělou spolehlivost a dlouhou životnost. Integrovaný automatický plovákový spínač spíná čerpadlo podle aktuální vodní hladiny a zaručuje bezchybný chod čerpadla. Ponorné čerpadlo pro potřebu nízkohladinného vysávání vody z nádrží na dešťovou vodu, bazénů nebo studní.


Vodu dopraví až z hloubky metrů. W dosahuje dodávané množstvo úctyhodných 18. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií.


Čerpadlo einhell

V, 3W, kg Výhody Príkon 3W Vibračné čerpadlo Čerpadlo do vrtov s priemerom 1mm Vhodné do vŕtaných studní Na čistú úžitkovú vodu Oceľové puzdro Ochrana proti preťaženiu čerpadla. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Benzínové čerpadlo na vodu Einhell GH-PW z vidaXL. Shop Everything you Need on eBay! Postrážte si pokles ceny produktu zadaním svojej e-mailovej adresy a ceny. Akonáhle cena produktu klesne pod Vami stanovenú hranicu, pošleme Vám e-mail.


Vyberajte si Čerpadlá podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok. Kryt čerpadla je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej.


Einhell SLOVPUMP STAIRS PM TECHNOLOGY CITY PUMPS OSTATNÍ náhradní díly. Kč Kč bez DPH Kč Kč bez DPH SKLADEM za 3-dní ks. Stačí pouze otočit patkou čerpadla a vodu ze studny, z vytopených sklepů a zaplavených stavenišť, ze zahradních jezírek či z bazénu bez problémů odčerpáte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.