středa 10. května 2017

Bio čistič jezírek

Kč Skladem méně než ks - odesíláme do hod. Tím se snižuje obsah usazenin organického původu na dně jezírka, projasňuje se voda a nastavuje se. Hledáte - Čistič bio jezírek ? Vyberte si produkty na HomePond. Oddělením rybářství a hydrobiologie při Mendelově univerzitě v Brně, několika velkými realizátory v oblasti zahradních jezírek a. U tohoto čističe jistě oceníte šetrnost k životnímu prostředí. Enzymatický přípravek pro úpravu vody v bio jezírkách.


Bio čistič jezírek

BIO -Pdo jezírek 500g. EnviPond je vynikající na nastartování jezírka a biologických filtra. Přípravek je určen k zamezení tvorby řas a projasnění vody. Vaše cena Kč Cena bez. Kč Uvedená cena je s DPH.


V našem sortimentu naleznete také Octový čistič Ringo. Kvalitní a hlavně funkční přípravky do zahradních jezírek. Bakterie, které stabilizuji jezírko a pomáhají ho udržet čisté a zdravé pro šupinaté obyvatele.


BIOlake - čistič jezírek 100g. Bakterie obsažené v přípravku odebírají živiny řasám a tím udržují vodu průzračně čistou. Pozitivně působí proti tvorbě řas.


Tento čistič má vyvážené množství bakterií a enzymů a velmi šetrně, ale účinně odstraňuje nečistoty organického původu. Dopřejte vašemu jezírku tu nejlepší péči. Přidat zboží k oblíbeným Tisk produktu s náhledem. Garantujeme nejnižší ceny. Balbio, čistič jezírek , jedná se opět o bakteriální přípravek, který díky svému obsahu likviduje organický sediment na dně jezírka a zároveň také organické nečistoty ve vodním sloupci.


Bio čistič jezírek

Biolake čistič jezírek 100g. Bio -Pdo jezírek - 50g. Pod organickými nečistotami v jezírku si můžeme představit spad listí z okolní vegetace, uhynulé části vodních rostlin, nebo také exkrementy vodních živočichů. Biologický přípravek určený k zamezení tvorby.


Je neškodný vůči rybám a jiným vodním živočichům, je šetrný k životnímu prostředí. Návod k použití a dávkování: kg přípravku Čistič bio jezírek je určen pro ošetření 2mvody v průběhu jednoho měsíce. První měsíc aplikace 1x týdně, poté 1x měsíčně.


Bio čistič jezírek

Doporučujeme měsíční dávku rozdělit. Biolake je směsí nezávadných, nepatogenních, užitečných bakterií a enzymů, které slouží k aktivaci přírodního procesu rozkladu organických nečistot ve vodních biotopech. Snižuje obsah živin v jezírku, které podporují růst řas. Po následném odumření řas, bakterie v tomto přípravku využijí řasy jako svou potravu.


Zamezí se tak usazeninám na dně jezírka a tím se projasní voda. NOHEL GARDEN Čistič bio jezírek 250g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.