pátek 31. března 2017

Sprchová vanička 150x90

Sprchová vanička 150xcm. Balení bez sifonu a nožiček. Je vyrobená z prvotřídního litého mramoru, který jí propůjčuje odolnost a dlouhou životnost. Dáváme vám na ni prodlouženou 5letou záruku. Kontakty Podmínky používání V. Jika SOFIA vanička 80xbílá ANTISLIP 2. Moderný dizajn z dielne Kaldewei je odrazom elegantného, plochého preveden.


Možnost dokoupení nerezového vaničkového sifonu. Nejprodávaněj ší Nejlevnější Nejdražší Abecedně. RIHO sprchová vanička SV 26 150x, DA06. Akrylátová sprchová vanička Riho ZÜRICH je v provedení bez podpěr a panelu.


Je určena k instalaci přímo na podlahu. Atraktivní sprchovací vany vynikající kvality a v. Ideal Standard Connect sprchová vanička. Přidat do oblíbených. Druh výrobku, sprchová vanička. Tato WALK IN sprchová vanička patří mezi největší v naší nabídce.


Detail Do obchodu-. Vanička bez nožiček a panelu. Rám a sifon nejsou standardní součástí dodávky a je nutné je dokoupit zvlášť.


Naše akrylátové sprchové vaničky se vyznačují špičkovou kvalitou použitých materiálů a precizností provedení, z tohoto důvodue dodáván produkt samonosná sprchová vanička. Zaujmou bezpochyby také svým moderním „mělkým“ designem, nejen velmi elegantním, ale i praktickým. Speciálně u sprchových vaniček také určitě oceníte nadstandardní zákaznický servis.


Prodám zcela novou vaničku Sanotechnik Dita 90x90x, váha cca 40kg! NICOL COMBI 150xčiré Well sprchová zástěna obdélníková -. Objednáno na sklad Zboží bude dostupné 20. Tvar: obdélník Typ otevírání: posuvné. Dodacia lehota: do dní. Skladem, do dnů u vás.


Hranaté madlo pro zástěny PURE, hilník. SANSWISS ILA x 150cm sprchová vanička obdĺžniková, liaty mramor Pri kúpe tohto výrobku získavate dopravu zdarma (zaškrtnite pri výbere dopravy) a pri platbe vopred (bankovým prevodom) zľavový kupón - zadajte kód pre zľavu: SanSwiss 3. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Díky dnešní široké nabídce najdete ten správný rozměr vaničky z litého mramoru, který vám umožní ten správný odvod vody pří sprchování.


Obdelníková vanička z litého mramoru 150x80xcm. Z této vaničky lze nechat. SOFIA 100×1Hopa vanička sprchová mramorová, výška cm. SOFIA 90×Hopa vanička sprchová mramorová, výška cm.


Obdélníková sprchová vanička s krytem sifonu. Fotografie Technické nákresy Dokumenty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.