pátek 31. března 2017

Expanzní ventil klimatizace

PETR KLAGA multisplit klimatizace - 5ks vnitřních jednotek na 1ks venkovní jednotku - Duration: 4:27. Systém klimatizace v automobilu je uzavřený okruh, který funguje na principu výměny tepla. Jako médium pro přenos tepla se používá freon – náplň R134A. Výměna funguje tak, že výparník v kabině.


Expanzní ventil reguluje výstupní přehřátí par chladiva z výparníku. Elektronicky řízené expanzní ventily poskytují další programově volitelné funkce.

Umožňují hospodárný provoz při proměnné zátěži. Proč je nutné přehřátí? Hlavním důvodem je ochrana kompresoru. Jestliže kompresor nasává neodpařené. DCV: 47CZK — Naše cena: 474.


Klíčová slova: regulace, chlazení, chladicí zařízení, klimatizace. Pod značkou AVA QUALITY COOLING naleznete chladiče motorů a díly pro klimatizaci. Další částí je expanzní prvek kapilára,tryska, expanzní ventil či elektronický expanzní ventil který ovládá nástřik chladiva do výparníku.

Ostatní části klimatizace: čtyřcestný ventil , filtrdehydrátor, sběrač chladiva, odhlučovač kapalného chladiva, tlakové přístroje na ochranu chladicího zařízení. Klimatizace má dvě části: venkovní jednotka a. Pokud expanzní ventil sníží průtok chladiva, potřebné množství chladiva pro vyrovnání tlaku na požadovanou mez zajistí obtok horkých par, které jsou vedeny z výstupu kompresoru přes regulační ventil před výparník. Pohodlný a příjemný výlet si dnes už jen stěží umíme představit bez klimatizace. Pokud je tento díl poškozen, vaše jízda se stává nepříjemnou, proto je potřebné tento díl co nejdřív vyměnit, abyste si jízdu opět.


Posuvné táhlo uvnitř ventilu umožňuje ventilu otevřít a zavřít průcho což chladivu dovolí pohybovat se uvnitř ventilu. Přesně měří správné množství potřebného chladiva podle venkovní teploty a potřeby klimatizace. Kompletní znění souhlasu Souhlasím se zpracováním mých osobních údajů pro společnost Autokšeft, s. Vstřikovací tryska expanzního ventilu. Autodíl expanzní ventily od výrobce náhradních dílů VALEO. Nové díly se zárukou.


Ochlazení se provádí přenosem tepla z ochlazované látky na chladící látku, která v závislosti na tlaku a teplotě přechází mezi kapalnou a plynnou fázi. Přechod mezi fázemi je. Prodej náhradních automobilových dílů. Neváhejte se na nás obrátit. EXPANZNÍ VENTIL, KLIMATIZACE.


Základní kompresorový chladící okruh se skládá: Kompresor má za úkol nasávat a stlačovat vypařené chladivo. Kopresor klimatizace řez Kondenzátor ochlazuje a zkapalňuje stlačené páry chladiva.

Díky šktícímu orgánu dochází k poklesu tlaku a. Skladem (DS) Zboží není dostupné. Více než 1servisů v celé ČR! Expanzní nádoby na vytápění, kvalitní expanzní nádoba za nízkou cenu.


Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. Na objednání u dodavatele. VALEO má v zemích světa 1výrobních závodů, diagnostických center a distribučních center.


Mezi její nejvýznamnější produkty patří osvětlení, chladiče, stěrače, zámky dveří, spojky, díly kli. Ceník poštovného PPL ČR standardní balík. Kapalné chladivo se potrubím přivádí do vnitřní jednotky, kde expanzní ventil snižuje tlak chladiva. Teplota chladiva silně klesne na požadovanou teplotu chlazeného prostoru.


Chladivo nízké teploty a nízkého tlaku dále postupuje do vým�.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.