středa 25. března 2020

Skříňka pod umyvadlo na desku

Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Zvolit si ji můžete v bílém lesklém laku nebo dekoru ořech, dub nebo satinové dřevo. Dodáváno ve smontovaném stavu včetně montážní sady (šrouby, panty, záslepky). Vaše designová koupelna se už rýsuje! Skříňka je montována na zeď.


Minimalistické umyvadlo doplňuje jednoduchá umyvadlová deska. Na ni můžete ledacos položit, ale přeci jen je dobré mít i další úložné prostory. Nabízí se k němu spousta místa kolem i možnost umístit si vodovodní baterii podle individuálních požadavků. Kam ale uklidit narůstající počet drobností v koupelně?


Nová univerzální skříňka SUD pod umyvadla na desku má objemnou zásuvku s automatickým dojezdem, a ačkoli kromě. Prostor pod umyvadlem se dá pojmout třemi způsoby. Můžete ho opatřit krytem na sifon nebo ho nechat přiznaný – v tom případě doporučujeme pořídit sifon oku lahodící, designový.


Třetím řešením je schovat ho do skříňky pod umyvadlem. Designová skříňka pod umyvadlo COUNTRY, v hnědé barvě, je originální a zároveň funkční koupelnový doplněk. Nábytek je dodáván ve smontovaném stavu bez otvorů pro sifon, nebo baterii.


Odšroubováním zadní části pravé nebo levé zásuvky získáte prostor pro montáž sifonu. Krom toho skříňka nabízí také nezanedbatelný úložný prostor. Záleží zcela na vás, vašich potřebách a vkusu, pro jaký typ komody pod umyvadlo se rozhodnete.


Narazíte na skříňky s policemi, se šuplíky, ale také kombinované. Samostatnou položkou jsou pak koupelnové skříňky s umyvadlem. Upevňovací sada je součástí dodávky.


Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Stylové skříňky pod umyvadlo na desku za skvělé ceny. Velký výběr rozměrů a barevných dekorů.


Skříňka pod umyvadlo na desku

Přizpůsobíme na míru vaší koupelně. Nová, již složená, bohužel špatný rozměr. V závislosti na individuálních požadavcích a potřebách, mohou být zabudovány do stěny. Jsou dostupné ve čtyřech rozměrech a hodí se ke všem keramickým sériím od Duravitu. Vyberte si desku pod umyvadlo , která dodá vaší koupelně jedinečný šmrnc.


Pokud chcete do své koupelny kvalitní skříňku, která Vám vydrží dlouhá léta, tady ji máte. Koupelnová skříňka navíc spojuje nadčasový design s praktičností. Její vnější voděodolnost je komplexní díky korpusu vyrobenému z hloubkově impregnovaného materiálu, který je navíc na povrchu potažen. Závěsné umyvadlo s volně stojící skříňkou.


Nábytkové umyvadlo , pod nímž je připevněná skříňka. Podívejte se na umyvadla v naší nabídce nebo si nechte poradit od našich odborníků. Umyvadlová deska s prostorem okolo umyvadla. Zvolíte-li umyvadlo postavené na nábytek (deska nebo skříňka ), pak zkontrolujte, zda je glazované po celé jeho spodní části, a nezapomeňte ani na zadní stěnu, která může, ale také nemusí být u zdi.


Pokud totiž není a na stěně visí zrcadlo, pak se stane, že se v něm bude neglazovaná část. Univerzální skříňka pod umyvadlo odpovídající rozměrům desky. Provedení bílé boky, bílá čela zásuvek (lesk), horní deska bílá.


Zásuvky mají plnovýsuv s dotahem - plynulé dovření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.