pátek 13. března 2020

Set do koupelny

Přinášíme vám výhodný WC set složený z podomítkového modulu Geberit Duofix Delta, soupravy pro kotvení do stěny, závěsného klozetu Kolo Rekor sedátka s poklopem Kolo Rekor splachovacího tlačítka Geberit Delta v barevném provedení bílá a izolační soupravy Geberit. Výhodný akční set doplňků do koupelny ANDREA. Připravili jsme pro Vás cenově výhodný akční set koupelnových doplňků. Vše je kombinováno s mléčným sklem.


Set ANDREA obsahuje držák ručníků kruhový, mýdlenku a závěsnou sklenku. Nábytek do koupelny ?

Jestli potřebujete koupelnové sestavy, regály nebo koupelnové skříňky, jste na správném místě. Vyfiltrujte si cenu, styl, barvu: od žluté až po lesklou bílou. Set nejčastěji tvoří sprchová růžice, hadice a tyč. Nabídka uspokojí jak nenáročné zákazníky, tak i ty nejnáročnější. Set do koupelny Timelife součástí bambus.


Koupelnová sada značky Timelife v bílo hnědém provedení s prvky bambusu zapadne do každé koupelny. Sada sestává ze částí obsahující např. Dodáváme koupelny kompletně včetně 3D návrhu a realizace na klíč, rádi vám pomůžeme také s jednotlivými částmi koupelnového vybavení.

Základem designu koupelny jsou jednoznačně obklady a dlažba , kvalitní vodovodní baterie , sprchy nebo sprchové sety a sanitární keramika od renomovaných výrobců. Krok za krokem se seznámíte s pracovním postupem při obkládání koupelny – od nanesení penetrace, přes aplikaci hydroizolace, lepení obkladů i dlažby až po spárování, vyplnění. Opláchněte každodenní ranní rutinu a osvěžte své rituály pomocí koupelnových doplňků.


U nás najdete všechno možné od věšáků na ručníky až po poličky. Náš nábytek do koupelny vám pomůže roztřídit a uspořádat věci. Předložka do koupelny Instyle vsází na pruhy a jejich barevně sladěnou kombinaci. D efekt, strojně vpichovaný hustý vlas. Možnost praní v automat.


Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. SCALADOPLŇKY DO BYTU A DROBNOSTI SET DO KOUPELNY. Praktický koupelnový set v univerzální barvě zahrnuje odpadkový koš, WC štětku, kelímek na vodu, dávkovač mýdla a. Praktický manikúrní set na postavení do koupelny z 5-ti kusů nerezových nástrojů a stojánku.


Sprchy, sety a hadice. Do koupelny je při závěrečném vybavování vždy potřebné dokoupit řadu koupelnových doplňků, které nám umožní zavěsit ručníky, kam odložit mýdlo nebo naplnit tekutá mýdla, odložit zubní kartáčky apod. Každá koupelna má svůj osobitý styl a tomu by měl odpovídat i vhodný výběr doplňků do koupelny.


Najdete v nich mýdlenky, dávkovače, dózy i další.

Koupelnové sety vyřeší problém s dokonalé sladěnými doplňky v koupelně. Inspirujte se na e-shopu KIKA. Set Euphoria Cube - ruční sprcha Euphoria Cube je dokonalou kombinací hranatého minimalistického designu a nové technologie. Zdrženlivý, ale přesto elegantní vzhled obohacuje zážitek z Vašeho sprchování.


Set obsahuje ruční sprchu, posuvný držák sprchy, sprchovou tyč a hadici. Popis: Prodám set do koupelny viz foto. Obsahuje: - dvoudílná skříňka výška 18 šířka 4 bílá - umyvadlo - baterie - kříňka pod umyvadlo šířka Osobní odběr. Keramický set hrníčků do koupelny Bathing.


Atraktivní design tohoto moderního setu, se hodí do každé moderní koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.