pátek 13. prosince 2019

Opravy vstřikovacích čerpadel brno

Naše vybavení splňuje veškeré požadavky dané výrobcem pro opravy a kontroly vstřikovačů, vstřikovacích čerpadel a nejmodernějších Common Rail systémů. O společnosti AUTO ZM, s. Pomocí moderních diagnostických přístrojů certifikovaných na kvalitu provádíme diagnostiku , seřizování, opravy vysokotlakých vstřikovacích systémů pro osobní a užitkové vozy s dieselovým motorem. Brno , Bosonohy Jihomoravský kraj. DNK servis – opravy a servis elektromotorů a čerpadel v Brně , čerpadla ponorná, kalová, bazenová, teplovodní oběhová, elektromotory.


Opravy vstřikovacích čerpadel brno

Seřizování a opravy elektronicky řízených vstřikovacích čerpadel. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Všechny produkty procházejí dvojí kontrolou testování včetně kódování. Servis vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů.


Výmeny olejů, destiček atd. Provádíme opravy všech typů vstřikovacích čerpadel pro veškeré typy dieselových motorů osobních, užitkových a nákladních automobilů. Pokud nejste z Říčan a máte to k nám daleko, ale chtěli byste si u nás nechat opravit poškozené vstřikovací čerpadlo, rádi vám pomůžeme.


Opravy vstřikovacích čerpadel brno

Prodej náhradních dílů. Provedeme profesionální montáž a instalaci vodárny nebo čerpadla s příslušenství do studny, vrtu, nádrže, jímky a septiku. Provádíme opravy čerpadel valné většiny značek na českém trhu a neustále se zdokonalujeme abychom vám vždy mohli poskytnout profesionální servisní šlužby. Součástí našich služeb je i odtahová služba připravená k vašim službám hodin denně.


Jde o IFT-(Injector Function Tester) – zkušební stanici vstřikovačů Common Rail všech výrobců. Společnost Diesel servis Velendorf s r. Opravy vstřikovacích čerpadel. Ceník nových a oprava vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Ceny se můžou v závislosti na typu opravy lišit.


Orientační ceny oprav vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Dodací lhůty oprav dle momentální vytíženosti a složitosti oprav od 1. Ceny oprav čerpadel se odvíjejí od rozsahu poškození:. Pomocí nejmodernějších diagnostických přístrojů provádíme diagnostiku, seřizování, opravy a kalibrace vysokotlakých vstřikovacích systémů pro většinu vozidel všech značek. DIESEL SERVIS čerpadel a vstřikovacích systémů Bosch, Delphi, Denso a VDO.


Zobrazit pouze výsledky lokality Brno -venkov Zobrazit více výsledků pro. Nabízím opravy vstřikovacích čerpadel , Bosch, Disel. Servis, opravy a montáž bazénových filtrací, čerpadel , potrubí, tepelných čerpadel a dalších zařízení.


Opravy vstřikovacích čerpadel brno

Montáž a oprava bazénů z těžké folie. Dříve se opravám dieselu věnovali jen. OPRAVA A PRODEJ VSTŘIKOVACÍCH ČERPADEL. Autorizované kontroly a opravy vstřikovačů a čerpadel COMMON RAIL všech značek, např.


BOSCH, DELPHI- LUCAS , SIEMENS. Vstřikovací čerpadla výrobců. Tento způsob tak zaručuje 1 jistotu jejich správné funkčnosti. Ontbrekend: ostrava PAS Zábřeh na Moravě a. Dále provádíme opravy vstřikovacích čerpadel Delphi, Denso, Motorpal,.


Odzkoušení common rail vstřiků či CR čerpadel na tlak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.