pátek 6. prosince 2019

Opravy studní

Každou hodinou je do Vaší studny naplavováno množství přírodních nečistot, jako jsou např. Kvalita vody ve studni je především obrazem stavu studny a jejího okolí. Proto pokud jste se rozhodli vyčištěním studny sjednat nápravu k zajištění jakosti vody pro pitné a užitkové účely, je na místě uvést studnu také do odpovídajícího technického stavu. I velmi znečistěné, problémové studny plné bakterií, po našem zásahu prošly rozborem s výsledkem PITNÁ voda.


Zdroj bakterií se musí nacházet ve studni - na dně, v kalech, sedimentech, na plášti studny atd. PROSÍM POZOR - SPECIALIZUJEME SE POUZE NA KOPANÉ STUDNĚ.

Působíme: Práce provádíme po celém území středních �. Projekty a legislativa. Opravy , vložkování studní. Příčiny a opravy poškozené studny. Zaměření vodních zdrojů.


Odborná prohlídka stávající studny. Povrchové vody - znečištění. Fotogalerie - reference.


Jedním z předpokladů kvalitní pitné vody je úprava zhlaví studny proti vnikání nečistot z povrchu.

U studny jde navíc o vodu, kterou používáte a pravděpodobně i sami pijete. Specializujeme se na čištění studní , opravy zborcených kamenných i skružených studní , čištění vrtů, opravy zhlaví, instalujeme čerpadla do vrtů a studní , napojujeme vodní zdroje na obytná zařízení, opravujeme ruční čerpadla. Většina dříve kopaných studní bývá ve špatném technickém stavu, díky tomu se do nich z povrchu dostává mnoho organických nečistot, zejména zemina, listí i hlodavci.


Postupem času se na dně začne tvořit vrstva bahna, která sebou přináší nežádoucí látky včetně zdraví. Instalace čerpací techniky: domácí vodárny, ponorná čerpadla, ruční pumpy. Studna by se měla jednou za tři až čtyři roky vyčistit, nebo alespoň důkladně zkontrolovat. Preto pokiaľ ste sa rozhodli vyčistením studne zjednať nápravu k zaisteniu kvality vody pre pitné a úžitkové účely, je na mieste uviesť studňu tiež do zodpovedajúceho technického stavu.


Studnařství Václav Brož - Provádíme čištění studní a drobné opravy studní a kontroly stavu studny. Naše pobočky jsou ve městech Písek - okres Písek, Plzeň a Sušice - okres Klatovy. Náš pracovní postup čištění studny je tento: - vyčerpání studny.


IŠTĚNÍ A OPRAVY STUDNÍ. Vrtání a kopání studní v Plzeňském kraji a okolí. Vrtané studny Bečvář s. Je třeba věnovat potřebnou pozornost ochraně vaší studny. Cena našich služeb se odvíjí od nebezpečnosti dané práce a tedy také odborné náročnosti. Jelikož voda patří do nejdůležitější kapitoly lidského zdraví, je třeba mít na paměti jak a kdy byla naposledy vyčištěna.


Provádíme pravidelné čištění a dezinfekci studní a vrtů po celé České republice. Systémy úpravy pitné vody.

U šachtových studní je optimální provést kontrolu dvakrát do roka, vždy před zimním obdobím a po něm. Profesionální přístup. Při kontrole prověřujeme, jestli je studna vodotěsně kryta, uzamčena, zda je povrchová úprava okolí studny dostačující a nedovoluje prosakování povrchové vody. Firma Zdeněk Petřík - opravy a čištění studní provádí služby v oblastí oprav a čištění studní již let. Za tuto dobu se nám podařilo získat obrovské zkušenosti, o kterých si troufáme říct, že je má v ČR málokdo.


Zhlavím u kopané (šachtové) studny nazýváme její část nacházející se nad terénem. Mimo součásti zhlaví jako je poklop studny a odvětrání studny, jejichž náležitosti popisujeme ve. Co vám v oblasti vrtných a studnařských prací můžeme nabídnout? Hloubením studní se zabýváme více než let. Poskytneme vám nejen profesionální a komplexní služby, ale také nízké ceny vrtané studny pro vaši chatu, dům nebo firmu.


Zařídíme pro vás kompletní dokumentaci a povolení. V případě, že se nedovoláte, prosím o zaslání krátké stručné sms ohledně problému a lokality - zareaguji jakmile se dostanu k telefonu. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Nová Zahrada Ivančice, z. Jsme schopni opravit i kamenné studny.


Kontrola studní s inšpekčnou kamerou pred a po vyčistení je zárukou kvality. Poctivosť a spoľahlivosť zaručená. Provádíme chemické a mechanické čištění studen, výměny skruží, instalaci úpraven a filtrací vody, renovaci starší studny, modernizace vodovodního řádu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.