čtvrtek 12. prosince 2019

Olej do kompresoru orlík

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Pje speciálně formulovaný kompresorový olej pro mazání pístových kompresorů s. Dobrý den, chci se zeptat jaký olej mám nalít do kompresoru a jak často ho měnit. U malého jednopístového kompresoru s litrovým vzdušníkem by jsme se měli vejít do litru oleje.


U větších modelových řad (dvou a více válcové kompresory, velké vzdušníky - 90l, 250l, 500l) se obsah oleje může pohybovat v řádech pár litrů (l , l ), záleží na typu a výrobci kompresoru.

Nikdy nepoužívejte do šroubových kompresorů olej pro pneumatická nářadí, pístové kompresory a už vůbec ne oleje do spalovacích motorů. Při použití nevhodného oleje se snižuje životnost bloku kompresoru a může dojít k úplnému zadření šroubu kompresoru. Správný výběr a pravidelná výměna oleje v kompresoru, zaručuje dlouhou životnost a funkčnost pístového kompresoru či šroubového kompresoru. Jaký olej do kompresoru ? Güde (olejový-pístový), ale nevím jaký olej je vhodnější? Kromě vlastní výroby kompresorů se již.


Hodnocení produktu:. Přidat do oblíbených.

Olej do kompresoru orlik. Dlouho jsem neměnil olej , prostě mi to vypadlo ze škeble. Doma mám zásoby obyčejné 10Wa 5W(A3). Co byste do toho z těch dvou specifikací dali?


Původní cena 1Kč s DPH 1Kč bez DPH. Hmotnost kompresoru je kg, ke snadné manipulaci slouží madlo a pojezdová kola. Stav a hladinu oleje je možné kontrolovat průhledovou kontrolkou na těle kompresoru.


Kompresor je vybaven dvěma nezávislými výstupy pro připojení dvou tlakových hadic s příslušenstvím. Tlaková hadice a vzduchová pistole nejsou součástí komresoru, lze je dokoupit jako volitelné. DSK - dvoustupňová varianta tříválcového kompresoru JSK s max. Zásobník oleje je integrován přímo do bloku kompresoru.


Blok zabezpečuje další funkce: hrubé odlučování oleje ve skříni, jemnou separaci, filtraci oleje, udržování minimálního tlaku včetně filtrace a regulace nasátého vzduchu. Blok kompresoru a elektromotor jsou kotveny na rámu, který je pružně uložen v karoserii kompresoru pomocí pryžových pružin. Sme odborníci na kompresory, servis, opravy, predaj. Spoľahlivosť a kvalita za najlepšie ceny.


Orlik , Finni, Schneider a ďaľše. Porovnávali jsme olejové i bezolejové pístové kompresory, a zmínili jsme i šroubové. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kompresor.

Vítame Vás v internetovom obchode eshop. Orlík Kompresory SK, s. ORLÍK -KOMPRESORY výrobní družstvo. Minerální olej pro pístové kompresory. Smysl otáčení je vyznačen na boku šipkou, ventilátor má tlačit vzduch přes hlavu kompresoru.


Mazání je řešeno olejem v klikové skříni, na fotce je vidět i měrka, kterou se kontroluje jeho množství. Levný kompresor Orlík 1JSK(ČKD). Bude generální oprava? Lukis Patt Recommended for you.


Modern Process of Plywood. Jak vyměnit olej u olejem mazaných kompresorů ABAC Pro Line s pohonem pomocí klínových řemenů. Do jednotky kompresoru je současně vstřikován olej , který zabezpečuje mazání kompresoru a zároveň odvádí teplo, vznikající stlačováním vzduchu.


Chladenie kompresora. ORL o vyšší výkonnosti mají chladiče uloženy vodorovně. Standardní servisní linka je vám k dispozici v pracovní dny od 6:do 16:00. Havarijní linku je možné využít v pracovní dny od 6:do 20:00.


Nabídku pístových a šroubových kompresorů naleznete také v našem e-shopu. Pokud v nabídce nenajdete kompresor, který by vám vyhovoval, neváhejte nás kontaktovat. Pokusíme se vám nabídnout možnou alternativu či vhodnější typ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.