středa 11. prosince 2019

Ohýbačka na trubky

OHÝBAČKA TRUBEK = univerzální pomocník. Proto se používá ohýbačka trubek. Ve většině případů je toto zařízení vybaveno hydromechanickým nebo elektromechanickým pohonem. S jeho pomocí je možné ohýbat potrubí pod jakýmkoliv stupněm.


Pro výrobu dílů můžete ohýbat trubky na speciálních výrobních mechanismech.

Ale vzhledem k jejich vysoké ceně, je. Dvojfázové provedení umožňuje ohýbání na místě od ˚ do 1˚ bez nutnosti překřížení rukojetí. Přesný úhel ohnutí je nastavitelný na stu. D 44xmm , jekl 30x30xz mat.


R ohybu 120mm,elektronické měření délek posuvů,uhlu natočení. S vyrazenou stupnicou na profile hlavici prevediete ľahko ohyb do uhlu podľa Vasích predst. Technika na stlačený vzduch.

U nás naleznete několik druhů ohýbaček na ohýbání různých typů potrubí včetně veškerého příslušenství. Nevíte si rady s výběrem vhodných ohýbaček na trubky ? Popis: Mini ohýbačka , určeno pro ohýbání trubek o průměru a 10mm, ohýbání trubek v úhlu 180°. Ohýbačka topenářských trubek OH 012.


Ruční ohýbačka trubek umožňuje ohýbat trubky do úhlu 180° bez deformace profilu trubky. Ohybačka na trubky Al, Cu, 180°, pr. S pomocí ohýbačky je možné jednoduše a profesionálně ohýbat trubky ze všech materiálů až do °. Vhodná na ohýbání hliníkových (do tloušťky stěny 150mm), ocelových (do tloušťky stěny 80mm) a měděných (do tloušťky stěny 150mm) trubek. GEKO Zařízení pro ohýbání měděných trubek, hliníkových trubek a trubek z nerezové oceli.


Ideální pro trubky s menšími průměry v. Elektrická ohýbačka trubek XOTS je určena pro ohýbání silno a tenkostěnných trubek do Ø mm. Díky jednoduchému programovatelnému řízení a lehké konstrukci se tato ohýbačka trubek hodí zejména pro kusovou a malosériovou řemeslnou výrobu. Prodám novou ohýbačku.


Cena produktu bez dopra. REMS Swing – ohýbejte trubky tam, kde budou položeny.

Univerzálně použitelná na různé trubky. Rychlá práce díky praktické multifunkční páce pro rychlopřestavení vpřed i vzad. Osvědčený, spolehlivý ráčnový dopředný pohyb.


Trubky nelze ohýbat použitím síly, protože se zploští a získají nepřesný tvar. Obsluha je zapotřebí v závislosti na rozsahu práce, potřebné pro ohýbání trubek. Potom se trubka ohne do požadované podoby pomocí pákového systému stroje.


Za tímto účelem je možné do ohýbačky vložit. Možné je ohýbat trubky z mědi, hliníku a měkké oceli. Pro profesionální a rychlé ohýbání trubek a drátů, vyrobených z mědi, mosazi, hliníku, oceli.


REMS – více než 1let na špičce technického pokroku. Vývoj není nikdy ukončen. Na našem ohýbacím stroji ohýbáme profily a jekly. Pro nejvyšší kvalitu je ohýbačka trubek vybavena hydraulickým vyhlazovačem a boosterem pro vnější vyhlazení ohýbané trubky a kuličkovým trnem s automatickým přimazáváním proti bortění trubky v ohybu.


Kč 21Kč bez DPH. Hydraulická ohýbačka trubek o síle 12T so ohýbacími koleny. Mimořádná AKCE: na toto zboží je nyní nadrozměrná doprava FOFR Trans zdarma!


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pro ohýbání na požadovaný úhel, je ohýbačka opatřena nastavitelnou stupnicí. S ohýbačkou je možné ohýbat trubky z mědi, hliníku a měkké oceli a dokonce je možné ohýbat i krátké kusy.


Již v základu je ohýbačka vybavena dvouotáčkovým elektropohonem a řídicí jednotkou. Ta je umístěna v ovládacím panelu na samostatném pojízdném stojanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.