pátek 6. prosince 2019

Ohřívač nápojů

Přibližně za sekund nepřetržitě zahřeje vodu. USB ohřívač nápojů , USB hub 2. Ohřívač nápojů , ohřívač na teplé nápoje. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Ohřívač nápojů

Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Jeho čaj, nebo káva zůstanou teplé klidně celý den. Stačí tuto podložku zastrčit do portu USB a položit na ni hrnek - ta poté teplotu nápoje udrží na příjemných - 60°C. V okamžiku, kdy budete chtít nápoj vlažnější, stačí ohřívač zadním tlačítkem vypnout.


Bez připojení na vodovodní řád. Celonerezové provedení. Jsou vybaveny odkapávací deskou a nekapajícím. The next video is starting stop. Tento ohřívač nápojů jsem dala svému tatínkovi jako vánoční dárek.


Ohřívač nápojů

Tatínek má hrozně rád všechny počítače, foťáčky, kamery. U počítače bohužel tráví stejně nejvíce svého volného času, a když si k pc donese své obíbené kafíčko, hned mu vystydne. Deskové plošné topení zabraňuje připalování nápojů na spirálu. Výrobníky horké vody a ohřívače nápojů jsou velmi vhodné do stánků, škol, školek, kanceláří nebo výborně poslouží termosy i na cateringových akcích.


Hlavní vypínač, který šet. Profesionální ohřívač horkých nápojů v nerezovém provedení s kapacitou l. Tento model je ideální pro restaurace, hotely, stánkový prodej a pod. Za pomoci otočného regulátoru na spodní straně zařízení lze ohřívač vypnout a zapnout, a dá se s ním i nastavit požadovaná teplota. Regulovatelný termostat do 99°C.


Ohřívač nápojů

Exkluzivní provedení varného termosu pro použití při rautech a slavnostních příležitostech. Vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Plynulá regulace teploty od °C do 110°C. Každému recenzentovi se naskytne taková příležitost jen jednou za život.


Elektrický zásobník je vhodný na čaj, kávu i svařené víno. Box dokáže ohriaž jídlo až do teploty ° C. Balení obsahuje vyjímatelné kvalitní. S jeho pomocí udžíte teplotu nápoje na úctyhodných 50°C - 60°C, stačí jen postavit hrnek na plotýnku ohříváče a zapojit přes USB kabel. Můžete si tak dopřávat teplou kávu, čaj nebo jiný horký nápoj po celý den bez toho.


Ušetříte Kč bez DPH Naše cen. Podložka pak teplotu nápoje udrží na příjemných °C. ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ NÁPOJŮ. Modely HW jsou bez připojení na vodu.


Topidla, radiátory a ohřívače pro zimní pohodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.