čtvrtek 5. prosince 2019

Ohebná hadice

Ptrubka 110mhmotnost: 0. Svodová okapová ohebná trubka ( hadice ) 110mm. Kompletní specifikace. Teplotní odolnost od -30°C do 140°C. Ohebné hadice - husí krky.

Systém TUBOFLEX je vyroben z kvalitního acetal - copolymeru, který je chemicky odolný vůči ropným produktům, chladicím kapalinám i běžným chemikáliím. Položek k zobrazení: 73. HOJDÁNEK HADICE PRYŽE. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Vysoce ohebná tepelně izolující hadice. Konstrukce obsahuje parotěsnou zábranu k zamezení vzniku kondenzace.


Prodám vzduchotechniku.

Termoflex Hygienic je hadice určena. Isovac 2 potrubí průměr 1mm 12m, potrubí průměr 2mm 4m, spojka potrubí 125mm 16ks, přechod 125mm na 200mm, ks límec 125mm, 3x závěs 125mm, 1x závěs 200mm. Kruhová ventilační ohebná PVC hadice VP 1KH: Kulatá flexibilní.


Váš nákupní košík je prázdný. Standardní balení má m. Vysoká pružnost a odolnost proti proražení a tlaku, odolnost proti působení chemických látek. Velmi odolná, ohebná a mikrobiálně ošetře. Průměr 2mm, délka m. Zobrazit podrobnosti  Plochá ventilační ohebná PVC hadice VP 90X2HH: Cena: 1Kč.


Hadice pro chladící kapaliny. Polyuretanová ohebná hadice ø mm, m najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Ptrubka 63mhmotnost: 0. Nová dvouplášťová trubka určená pro mechanickou ochranu všech druhů energ. Tato kategorie obsahuje ucelený sortiment průmyslových, vzduchotechnických i hydraulických hadic.

Najdete zde také kompletní hadicové příslušenství v podobě spon, spojek, šroubení, navijáků, koncovek i hadicových chrániček. COMBI hadice – ohebná a mechanicky odolná hadice : Cena od: K č. Profesionální lehká a vysoce ohebná hadice pro průmysl i domácnost s výbornou. Horkými kapalinami se rozumí především voda, chladící kapaliny , slabé. Výrobce Gates doporučuje hadici jak pro chladící , tak.


Velice ohebná hadice GREYVAC, vyrobená z PVC, potažená polyesterovou tkaninou. Vyztužená spirálou z ocelového drátu. Spirála je plně zapouzdřena. Potrubí má hladký vnitřní povrch, který zajišťuje nízkou tlakovou ztrátu a omezuje usaz.


Pevná ohebná hadice ALUVAC 45. Tepelně izolovaná ohebná hliníková hadice ISOVAC 25.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.